Els diumenges són per viatjar

Avui vull explicar-vos una petita bogeria, que estic disposada a repetir. Sempre ens estem queixant d’un ritme accelerat que no ens permet parar… Però, com fer-ho?

Per aconseguir-ho cal treure-li partit als vols low cost. Vivim en una ciutat situada tan a prop de l’aeroport que no hauríem de desaprofitar-ho si comptem amb poc temps. Obriu la vostra ment. Si ens aixequem d’hora per sortir d’excursió un diumenge, perquè no fer-ho per agafar un avió a primera hora del matí i tornar amb l’últim avió del dia.

 

No és cap bogeria, fa pocs dies vaig visitar Porto d’aquesta manera. I he tornat enamorada d’aquesta ciutat. Porto és una ciutat petita amb molta vida, que podem veure en un dia.

És evident que heu de cercar destinacions properes, o relativament properes. Haurien d’estar, com a molt, a dues hores de vol, i han de tenir l’aeroport a prop de la ciutat. D’aquesta manera perdreu menys temps. Heu de traçar una ruta claara. Què voleu veure de la ciutat escollida? I sobretot marcar-vos un pres· supost concret.Tornareu molt cansats, però com nous, amb la sensació d’haver aprofitat moltíssim el vostre diumenge.

 

Porto és un destí ideal per aquest tipus de viatge. És una ciutat petita amb molt d’encant. On gaudireu d’una rebosteria increïble i d’un ambient meravellós, prenent alguna cosa en les seves terras· setes enfront de la desembo· cadura del riu Duero. Racons meravellosos, carrers estrets i vells carrerons, I molts ponts on quedar-se encantada.

GEMA RUÍZ
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s