Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Torna l’estampat més felí
Les modes sempre tornen, fins i tot les que ens pensàvem estaven enterrades. L’anomenat animal print va ser un dels grans booms de la temporada tardor-hivern 2018, però sembla que la impaciència se’ns menja. Si no, com ens expliquem que la tendència s’hagi plantat a aquest estiu?

La compra estrella serà una faldilla midi de lleopard. Combineu-la amb una samarreta o una camisa blanca, que aportarà frescor al look, i complements de colors mes foscos per arrodonir-ho, com unes sandàlies negres o un clunch del mateix color.

animal print

Punta Cana, destí estiuenc
La localitat de la República Dominicana és un dels destins més vistos a Instagram aquests dies. Les influencers més famoses han passant uns dies allà, i quina ha sigut la conseqüència? Que a tots ens han vingut unes ganes boges d’estirar-nos en una hamaca en una de les platges de Punta Cana.

Però, què té aquest destí? Les platges paradisíaques, el clima calorós que manté durant tot l’any, les seves activitats esportives durant el dia i les festes durant la nit, i la gastronomia converteixen Punta Cana en un destí ideal.

Punta Cana.jpg

Gelats molt tailandesos
Si has viatjat al sud-est asiàtic ja sabràs de què parlo, i estaràs contentíssim de saber que, per fi, aquests gelats estan travessen fronteres i arriben de mica en mica al mediterrani.

Tailàndia és plena a vessar de food-markets on no hi falten els gelats, però no com els que coneixem aquí. Els elaboren de manera instantània en una base d’acer a una temperatura baixíssima on col·loquen els ingredients: la crema base del gelat i la fruita o ingredients que tu mateix tries. Amb espàtules es barregen els ingredients alhora que es congelen. Un autèntic espectacle.

gelat tai.JPG

Ratlles per tot arreu
Samarretes, pantalons, biquinis i totes les peces de roba que et puguis imaginar. Les ratlles verticals són un must aquest estiu que no pots deixar enrere. Combinant dos o més colors han enamorat a tots els instagrammers.

L’any passat la firma americana Solid & Stripped va trumfar amb els seus banyadors a ratlles, iniciant aquesta moda, que ara no només trobarem a les peces de bany. En general, són peces de tall senzill, però que han captivat a tothom. I per què? Pels color vius, i, no ens enganyem, les ratlles verticals estilitzen molt la figura a primer cop d’ull!

ratlles.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s