Tres Torres demana respecte, i inversions

Els veïns de les Tres Torres treballen en una resposta conjunta a l’Ajuntament per reivindicar més inversions i atencions al barri per part de l’Ajuntament. La gota que fa vessar el got ha sigut la lína d’autobús V9, que arriba fins a les Tres Torres. Els veïns van demanar que no girés pel carrer Calatrava sinó que continués per Ganduxer fins al passeig de la Bonanova. D’aquesta manera es protegien Calatrava i Anglí, dos carrers interiors que segons els veïns s’han de mantenir pacificats. Quant a la tornada els veïns recomanaven una alternativa clara com és la Via Augusta. Però l’Ajuntament ha refusat les indicacions i ha mantingut la idea inicial. A més la instal·lació del carril bus ha suposat l’eliminació de 60 places d’estacionament regulat per a residents.

Un barri menystingut
Els veïns reivindiquen que Tres Torres és el barri que rep menys inversió dels 73 que formen Barcelona. Quan s’inverteix és en assumptes puntuals com la V9 o el carril bici de Ganduxer, però en canvi no s’intervé per resoldre els problemes estructurals: voreres estretes, pals telefònics mal col·locats, problemes d’accessibilitat a l’entorn del mercat o manca d’equipaments

Assemblea de barri
Amb l’objectiu d’acordar una resposta unitària l’Associació de Veïns de Les Tres Torres ha convocat una assemblea oberta a tothom el dijous 21 de juny a les 18.30 a la Biblioteca Clarà (Dr. Carulla, 22-24).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s