El safari és tendència a Barcelona

Prepara’t perquè aquesta primavera-estiu ve carregat d’animals, de colors, combinacions en tons beix, marrons, caquis, blancs. Per això adaptarem aquesta tendència safari per al dia a dia tot aportant petits tocs en els nostres conjunts.

Un look perfecte per anar a la feina
En primer lloc agafarem uns texans, desgastats amb alguns trencats, aquests texans que ens fan sentir tan bé i ens permeten crear milers de conjunts desenfadats. Partint d’aquesta base, afegirem un dels meus bàsics, una camisa blanca oversize amb ratlles verticals en color blau. Aquesta camisa especialment té unes girafes gravades, un element alegre i essencial en aquest conjunt. Finalment unes sandàlies amb taló en color vermell, fixaran totes les mirades en nosaltres.

_DSC0221

Un diumenge tranquil
El següent conjunt, és perfecte per a una ocasió casual. Ideal per a un passeig, un diumenge tranquil. És còmode i versàtil. Uns shorts en to caqui. Amb elements en tons taronges i una brusa nuada en color blanc. M’encanten les bruses blanques, m’agrada tenir varietat, ja que ens donen molt de joc quan estem morenes. Finalment vull destacar unes esportives blanques.

Un dels meus outfits favorits, sens dubte, és el total look de pantalons i top. Té moltíssim color, els turqueses i els taronges, són els colors perfectes per a aquesta temporada, són afavoridors i la seva barreja senta genial. Aquest conjunt amb uns talons és una combinació perfecta per a un sopar, amb unes esportives o bé amb unes sandàlies, és la millor opció per a diari.

_DSC0259.jpg

No podia faltar un peto, en aquesta ocasió m’he decantat per un de curt. El teixit rígid i la màniga curta, el fan un indispensable per a aquest estiu. Una esportives i ja estem llistes per anar-nos-en de viatge i viure moments inoblidables.

Pel que fa als complements, destacaré els mocadors nuats al coll i els barrets.

Adoro els colors que componen aquesta tendència i les petites pinzellades que podem afegir en els nostres conjunts de diari.

GEMA RUÍZ UTIEL
@ladonnainrosso_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s