Propostes per gaudir de l’estiu

Si encara no podeu marxar de vacances heu de saber que el calendari d’esdeveniments de Barcelona és tan ampli que cada dia trobareu algun al·licient.

Cinema a la fresca a l’Illa Diagonal
Un toc d’humor, a vegades deliciosament agredolç, és el fil conductor de les cinc comèdies, seleccionades per a la dotzena edició del cinema a la fresca de L’Illa Diagonal. La cita és cada dijous 5, 12, 19, 26 de juliol i 2 d’agost de 2018. parc del Centre Comercial L’Illa Diagonal de Barcelona (Jardins de Sant Joan de Déu) a partir de les 22h. Podreu veure: Perfectos descoonocidos, C’est la vie, Tres anuncios en las afueras, El ciudadano ilustre i La gran enfermedad del amor. Les pel·lícules es projectaran en VOSE, o en VO en el cas de que sigui espanyola. Més informació a www.lilla.com

Nits d’Estiu
Els dimecres de juliol i agost tornen les NIts d’Estiu, el festival d’art i cultura de CaixaForum Barcelona. Concerts per a tots els públics, espectacles, tallers amb artistes, nits temàtiques… Hi ha moments per a tot: concerts de gospel, d’El petit de Can Eril, activitats sobre egiptologia… L’ideal és compatibilitzar l’activitat amb una visita a alguna de les exposicions. Recomanem la dels secrets d’Egipte, que compta amb peces del Museu Britànic.

Barcelona Night Tour
Fins al 16 de setembre Barcelona ha posat en marxa una ruta en bus que permet descobrir la Barcelona nocturna. Un passeig que inclou la Font Màgica de Montjuïc, el Passeig de Gràcia, la Torre Agbar, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la Fundació Joan Miró, l’Anella Olímpica, el Parc de la Ciutadella o l’Arc de Triomf. Les sortides es fan a les 21.30 hores els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant d’El Corte Inglés).

Cinema a la platja
Del 28 de juny al 2 d’agost arriba la 7a edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent a la platja que ja s’ha convertit en una de les cites més esperades de l’estiu a Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat i Mataró. Aquest any s’emetran 6 pel·lícules, 5 seleccionades per l’organització i una última, la “Tria”, prevista pel dia 2 d’agost, on el públic podrà votar entre tres títols per mitjà del web cinemalliure.com i que tancarà la mostra a Barcelona.

Música i Modernisme
Els Concerts d’Estiu tornen als jardins del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau totes les nits de dijous fins al 26 de juliol. Destaquem a Fundación Tony Manero o Roger Mas, que estrenen nou disc; la presentació de la nova veu de Las Migas o la presència internacional de Bedouine que serà la primera vegada que trepitgi terres catalanes. També torna el Festival Ethno Catalonia, un Concert que aplegarà uns 40 joves músics d’arreu del món.

Nits d’Estiu
Els dimecres de juliol i agost tornen les Nits d’estiu, el festival d’art i cultura de CaixaForum Barcelona. Concerts per a tots els públics, espectacles, tallers amb artistes, nits temàtiques… Hi ha moments per a tot: concerts de gospel, d’El petit de Can Eril. Activitats sobre egiptologia… L’ideal és comptabilitazar l’activitat amb una visita a alguna de les exposició, recomanem la dels secrets d’Egipte, amb peces del Museu Britànnic. Fins al 29 d’agost

El fantasma de Canterville
El Teatre Condal prorroga funcions d’El fantasma de Canterville fins al 29 de juliol. La peça reuneix, per primera vegada, al gran còmic català Joan Pera i una de les noves promeses de l’escena, Elisabet CasanovasPep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez i Òscar Castellví també formen part d’aquest espectacle, que presenta una trobada entre el món immaterial d’un Lord del segle XVI (que representa la Vella Europa en decadència) i una adolescent del segle XX (que simbolitza el món materialista nord-americà dels anys 50 en auge).

Gala & Dalí
El Museu Nacional d’Art de Catalunya presenta una exposició espectacular que aprofundeix sobre l’obra del pintor empordanès i la seva complexa relació amb la seva dona i musa Gala. Per què ella era tan imprescindible en la vida i en l’obra de Salvador Dalí? Podeu veure-la des del 5 de juliol fins al 14 d’octubre de 2018.

Jazz a Barcelona
El 6 de juliol comença el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, una referència mundial en el gènere, ple de pesos pesats i de noves propostes del gènere. Concerts gratuïts, classes magistrals a càrrega de primeres figures, conferències, trobades amb artistes… Un cúmul d’activitats paral·leles completen la programació oferint múltiples opcions per a gaudir de la bona música i de la passió pel jazz durant la celebració del certamen.

Arts d’Estiu
Pineda de Mar acull la vuitena edició del Festival Arts d’Estiu amb un cartell espectacular: Pastora Soler, Anastacia, Pasión Vega, Chenoa, Salvador Sobral o Juanes, entre altres. A banda de música al festival hi ha espai per a dansa, teatre, música, màgia, humor… Una idea esbojarrada llançada el juny de 2011 que s’ha convertit en un festival de referència dins del panorama nacional. Del 21 de juliol al 31 d’agost.

ELS CATARRES 00.jpg

Mas i Mas Festival
Entre el 31 de juliol i el 31 d’agost, torna el San Miguel Mas i Mas Festival amb un ampli ventall de concerts oberts a tot tipus de públic. Enguany, els escenaris seran el Teatre Coliseum, la sala Jamboree, el tablao Tarantos i el club Moog, espais que acolliran prop de 70 espectacles diferents en més de 200 actuacions de jazz, blues, soul, swing, R&B, o música electrònica. Lucky Chops farà la inauguració i podreu veure Andrea Motis Swing Tribute, Juan Perro Sexteto o Clarence Bekker Band que tancarà el festival amb un espectacle de soul i funk i convidats molt especials.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s