Els Mossos recuperen 102 mòbils robats al Sónar

 

Entre els dies 15 i 16 de juny es van detenir 23 persones, concretament 13 persones el divendres i 10 persones el dissabte. D’aquestes detencions, 10 van ser com a presumptes autors de delictes de furt, 12 per salut pública i 1 per una ordre de detenció. Durant tot el dispositiu es van recuperar un total de 102 telèfons mòbils i es van intervenir uns 1.400 euros en efectiu, 62 embolcalls de cristall, conegut també com a MDMA o metilendioximetanfetamina, 270 pastilles, 22 embolcalls de speed, 35 embolcalls de cocaïna, 15 peces de haixix i 10 bosses de marihuana.

Durant l’esdeveniment, que va tenir lloc els dies 15 i 16 de juny, van assistir unes 75.000 persones i es va desenvolupar amb total normalitat.

Una motxilla sospitosa
A la sortida del festival, els agents van observar com una dona entregava a una altra una motxilla de color negre. Als agents els hi va cridar l’atenció l’aparent pes de la motxilla i van seguir les dues dones, que marxaven caminant amb molta pressa en direcció a una parada d’autobús propera. Moments després, els agents van aturar-les i les van identificar. Durant l’escorcoll els agents van trobar una gran quantitat de telèfons mòbils d’alta gamma al seu interior, concretament, 73 aparells de diverses marques i models. Les arrestades van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s