7 consells per evitar els estafadors de l’amor

Cada dia, un nombre considerable de persones són estafades amb la promesa d’amor etern. L’engany sorgeix quan dues persones es coneixen per mitjà d’una pàgina de cites per Internet, on la víctima mai arriba a conèixer físicament a l’estafador, però acaba perdent diners, sent víctima de robatori d’identitat. Per això, us donem aquests set consells per evitar estafes sentimentals a Internet:

A través d’Internet
La forma que té de contactar amb les seves víctimes és a través de la xarxa: està inscrit en diverses pàgines de cerca de parella i té nombroses comptes actives en diferents xarxes socials.

Confiança de la víctima
Es guanya la confiança de les seves víctimes:, és a dir, les enamora amb el seu paper de l’home perfecte segons les característiques de cadascuna de les dones a les quals vol enganyar.

Interpreta correctament les preguntes
Quina classe de preguntes et fa? Aquest és un error comú que molts cometen, però en realitat, què importa quants diners guanyis o quin sigui el valor de casa teva? Per descomptat, molts dels estafadors no seran tan evidents, però pot succeir, i de fet succeeix regularment, així que si la conversa comença a desviar-se cap a les finances, podria ser el moment de tancar el compte!

Has de ser cautelós
Tingues en compte la promptitud amb la qual l’altra persona afirma estimar-te, desitjar-te o necessitar. Normalment els estafadors intenten convertir la relació en quelcom més íntim amb massa rapidesa, a causa que volen arribar a altres temes (és a dir, els teus diners i béns).

No revelis la teva informació personal
Segons quina informació l’has de mantenir en un àmbit superficial i agradable fins que coneguis realment a aquesta persona. No hi ha necessitat d’arribar als detalls íntims de la teva vida, a més, no hi ha cap motiu perquè algú que acabes de conèixer necessiti els teus números d’assegurança social o del teu compte bancari.

Si et demana diners, oblida’t de seguir amb aquesta relació
No t’involucris massa preguntant-li per què vol els diners. És prou dolent que t’ho hagi demanat sense proporcionar motius elaborats i en definitiva falsos per necessitar-(com més elaborada sigui la història, més ràpid t’has d’allunyar). Un simple “no” hauria de ser suficient i si està destinat, ‘la nova relació sobreviurà a la teva ferma resposta!

Pot mantenir diverses relacions simultàniament.
Les víctimes no s’adonen perquè ell menteix i diu que s’ha d’anar uns dies de viatge per qüestions laborals, el seu treball no és altre que anar a la casa d’una altra de les seves víctimes.

RAQUEL FONTANET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s