Kiba, el gos instagrammer

IMG_1205

Si us diem que a Instagram hi ha gossos fent likes pensareu que es tracta d’una estratègia astuta per aconseguir seguidors. Però, i si el gos en té 26.000 i és unade les estrelles d’Instagram? Es tracta del Kiba, el gos que acompanya la Sara Rodríguez per tot el món i el protagonista del blog Mindful Travel, que per raons òbvies s’ha convertit en una referència per a tots els que viatgen amb els seus animals de companyia. La descobrim per mitjà d’una entrevista que podeu llegir completa a www.travelzoo.es

La Sara és una madrilenya apassionada dels viatges que un bon dia va deixar-ho tot per poder veure món: “Ara puc compartir la meva passió amb altres viatgers i puc ajudar-los a conèixer altres racons del món per mitjà del meu blog Mindful Travel”. La seva fascinació ve de quan era petita i els seus pares van fer-li veure que viatges és viure experiències inblidables i una bona manera d’obrir la ment. Però la sara seria una viatgera més si no fos per un detall important: sempre va acompanyada del Kiba, un Dachshund, conegut popularment com gos salsitxa.

Segons explica la Sara viatjar amb un gos obliga a planificar els viatges de manera diferent. Cal ser flexible, adaptar els plans a la mascota, buscar allotjaments que admetin animals, fer activitats a l’aire lliure i localitzar llocs pet friendly. “És tot un repte, i a l’hora molt gratificant perquè viatjar amb Kiba ens ha unit molt”, confessa. El més important, abans que res, és tenir en compte la mida de la mascota. No és el mateix un pastor alemany o un labrador que un gos petit com el Kiba, de 7 kilos. I també les seves necessitats.

Si voleu viatjar per Europa amb animals la Sara recomana països com Holanda, Alemanya i Àustria són molt permissius amb els animals de companyia. Fora d’Europa Canadà és un país increïble amb els gossos, i els EUA també. “Tracten els gossos com un més de la família i això s’agraeix”.

IMG_0849.jpeg

5 consells si viatges amb mascotes

  • Informa’t bé sobre el transport. Cal saber si podràs fer servir el transport públic, o si podeu anar en taxis que admetin animals.
  • Quant a l’allotjament el més adequat és un apartament. Disposaràs de més comoditat i els sorolls no seran un problema.
  • Tingues present el teu company de viatge a l’hora de d’organitzar les activitats. Pots deixar-lo algunes hores a l’apartament, perquè descansi, però busca activitats en què ell pugui acompanyar-te i s’ho passi bé.
  • Porta sempre aigua i menjar a la bossa. Tu pots ser més o menys flexible però el teu gos no.
  • Contracta una assegurança de viatge per a la mascota. T’evitaràs mols maldecaps i estalviaràs molts diners si el el gos es posa malalt durant el viatge.

Restaurants per a gossos
El moment de dinar o sopar fora és el moment més delicat quan viatges amb animals. La Sara recomana buscar restaurants o bars que acceptin mascotes. Si no n’steu segur podeu trucar i preguntar. Normalment no n’admeten però potser compten amb una terrassa on deixar-los, o bé poden quedar-se si són a dins d’una cistella de transport. Si fa bon temps pots dinar o sopar a la terrassa.

LLUÍS MARTÍ
Travelzoo.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s