Temps salvatge

Un repartiment de luxe per a l’última estrena del Teatre Nacional de Catalunya. Ni més ni menys que Manel Barceló, Carme Elias, Sara Espígul, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Marina Gatell, Alicia González Laá, Míriam Iscla, Laia Manzanares i Malcolm McCarthy, tots ells dirigits per Xavier Albertí. La podeu veure fins al 17 de juny.

Una tranquil·la urbanització fronterera es disposa a organitzar una celebració en un pavelló municipal a prop d’una zona boscosa per on transiten persones estrangeres de manera irregular. Amb l’aparició de diverses pintades amb missatges amenaçadors, s’apoderarà de la població una espiral de por, suposicions i violència. I algunes persones es transformaran.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s