L’Eixample torna a tenir platja

La pressió popular ha fet reaccionar l’Ajuntament i la piscina de la Torre de les Aigües, un espai popularment conegut com la Platja de l’Eixample, obrirà finalment aquest estiu. S’havia anunciat el tancament de la piscina com a conseqüència de la denúncia per soroll d’una resident però les queixes de l’opisició i de veïns han fet recapacitar les autoritats.

Gerardo Pisarello ha anunciat que la Platja de l’Eixample tornarà a estar disponible si bé l’horari i l’aforament s’adaptaran per fer compatible l’espai d’esbarjo amb el dret dels veïns al descans. De moment es passarà de 370 a 200 persones com a màxim.

Val a dir que els favorables a la piscina ja comptaven  amb més de 2.500 signatures en tres dies en una campanya promoguda per mitjà de la plataforma Change.org

La platja de l’Eixample és una piscina ubicada a la Torre de les Aigües, un espai de propietat municipal. S’ha fet servir durant més de 30 anys pels nens i nenes del barri per jugar i refrescar-se durant les setmanes d’estiu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s