L’importància de ser Frank

El Teatre Nacional de Catalunya estrena una versió molt personal de David Selvas sobre el clàssic de l’escriptor irlandès Oscar Wilde. La podeu veure a la sala Petita fins al 10 de juny, en la pell de actors i actrius de primer nivell com Laura Conejero, Miki Esparbé, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez o David Verdaguer.

Wilde va acabar a la presó per denunciar la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. I precisament aquesta hipocresia és la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s