Fingir orgasmes té conseqüències serioses

L’acció de fer veure que tens orgasmes és associada principalment a les dones, tot i que cada vegada són més els homes que es pugen a aquest carro.

Són agradables les teves relacions sexuals? Arribes sempre a l’orgasme o en ocasions el fingeixes? Aquestes són preguntes molt personals que la gent normalment eludeix o respon amb la frase: “Sí, són molt satisfactòries”. L’acció de fer veure que tens orgasmes és associada principalment a les dones, tot i que cada vegada són més els homes que es pugen a aquest carro. Des de la Unitat del Sòl Pelvià de la Clínica del Dr. Rozalén ens expliquen una a una les causes i les conseqüències de fingir els orgasmes.

L’acte de tenir orgasmes, sols o en companyia, encara se segueix veient com un tabú en la nostra societat. El que molts desconeixen són les beneficioses propietats que té arribar al clímax; per exemple, els fisioterapeutes recomanen a les dones tenir un cada 3 o 4 dies per mantenir la seva sòl pèlvic completament sa i en forma.

Les causes del teatre
Per aconseguir arribar a l’èxtasi no serveixen els orgasmes fingits. I és en aquest punt on es plantegen diferents incògnites: Per què es fingeix un orgasme? Quines conseqüències té simular? Aquestes són algunes de les raons que porten a fingir un orgasme:

  • Por a ferir al company. És un dels motius principals, la por que la parella se senti poc estimada o poc atractiva.
  • Hàbit sexual. Quan les relacions sexuals es tornen previsibles i poc apassionants.
  • Por al rebuig: Algunes persones consideren que si no tenen un orgasme en les seves relacions sexuals són menys home o dona i els causa temor no donar la talla.
  • Augmentar la pròpia excitació. Hi ha estudis que avalen que hi ha persones que fingeixen els seus orgasmes perquè els resulta una cosa morbosa i molt plaent.
  • Manca d’entesa. Moltes persones no són capaces de dir: “no, ara no em ve de gust”. Fingir un orgasme és la solució ràpida per evitar una possible discussió en la parella.

Les conseqüències
Com totes les accions, fingir els orgasmes també comporta les conseqüències … A continuació, algunes de les més esteses:

  • Ansietat. El que es fa quan es fingeix un orgasme és pensar una cosa i fer una altra. Aquesta oposició farà que, de repetir-se diverses vegades, el subjecte pugui arribar a tenir problemes d’ansietat, en no casar els seus actes amb els seus pensaments.
  • Baixa autoestima. Mantenir una relació sexual sense que vingui de gust provoca que el subjecte s’estigui privant del seu dret a triar i que estigui suprimint algunes de les seves emocions. Fer-ho de forma continuada pot començar a fer efecte en la seva autoestima.
  • Anorgasmia: Una altra de les conseqüències de fingir l’orgasme és que a mesura que un fa veure orgasmes costa més arribar al veritable clímax.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s