Tendències cridaneres per al dia a dia

Segur que moltes de vosaltres, quan mireu revistes penseu: I això? Qui s’ho posa? Doncs jo, per exemple. Aquesta temporada estan de moda els estampats diferents combinats entre si, amb colors cridaners. Puc destacar-vos: les ratlles, les flors, estampats geomètrics, etnics, lunars, estrelles, dibuixos, lletres o missatges…

Per això, aquest mes vull ensenyar com acomodar aquesta tendència al nostre dia a dia i aprofitar-la de forma subtil i còmoda.

Ratlles eternes
Les ratlles, aquest meravellós estampat que sempre torna i que pretén apoderar-se del nostre armari, perquè tots tenim alguna peça que contingui ni que sigui una ratlla. Per això he volgut adaptar una granota d’allò més còmode i ample, amb una brusa elegant plena de ganxet i encaix. Així aconseguim un conjunt desenfadat però pràctic que combina estils. I dóna un toc romàntic perfecte per passejar un diumenge. Com a complements he volgut jugar amb un barret, ja que estan molt de moda, i perfecte per donar personalitat al nostre outfit.

Com que m’encanten les ratlles i volia donar-vos més possibilitats, he escollit uns pantalons de tela còmode i fresquets, amb ratlles verticals, uns pantalons molt subtil en tons naturals. Les bruses són un aliat perfecte a la primavera, així que he agafat un model d’estil ètnic amb toc daurats. Li he afegit una bossa mostassa, així ens donarà aquest punt de color que necessitem. I, per últim, un botí estiuenc és perfecte per a l’ocasió.

_DSC0225.jpg

Pantalons de vestir casuals
Podem trobar per tot arreu pantalons de vestir, amb diferents estampats i colors. He escollit els quadres vichy, en color blau, i per fer-lo més casual ho he combinat amb una samarreta de cotó, estampada amb dibuixos. Una gorra marinera, un complement en tendència i una motxilla en un to blau combinen genial. Els tons blaus són perfectes a la primavera, m’agrada moltíssim com ressalta combinat amb el blanc.

_DSC0339.jpg

Flors & lletres
A més un altre look amb estampats, que seria perfecte, uns pantalons de flors, amb una samarreta bàsica estampada amb lletres. Les flors són ideals per a primavera, molt femenines i en molts casos una mica serioses o ens poden aportar anys, segons com es miri. Per això una samarreta en cotó bàsica farà d’un estampat clàssic un conjunt juvenil i desenfadat.

_DSC0360.jpg

I vosaltres, com combineu els estampats?

Gema Ruíz Utiel
@ladonnainrosso_

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s