Mostra de Comerç de Sant Gervasi

El dissabte 2 de juny el comerç de proximitat de Sant Gervasi surt al carrer, entre la Ronda General Mitre i la plaça Bonanova.

La Mostra de Comerç de Sant Gervasi es un dels esdeveniments comercials més importants del districte, acull una bona representació dels establiments comercials del barri i és una de les festes de comerç al carrer amb més tradició a la ciutat.

Des de les 10 fins a les 20.30 hores es tancarà el carrer Muntaner, des de la plaça Bonanova fins a la Ronda General Mitre, s’habilitaran sectors específics per als diferents tipus de comerços i s’adeqüarà l’espai de la calçada per a expositors i vianants incorporant una zona lúdica i de jocs en un tram del carrer.

La Mostra ha aconseguit crear una sensació difícil d’igualar, la visió, la imatge del carrer ple de botigues dins d’unes carpes i el gran nombre de vianants que passegen, observen, compren i gaudeixen d’un dia de compres, esbarjo… És una sensació que es repeteix any rere any difícil d’oblidar sens dubte.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s