Looks imprescindibles per a l’estiu

18DB797C-0FB0-4267-8E71-983EFB29BCB7.jpg

Encara que ens trobem en plena primavera és inevitable pensar ja en l’estiu. Les temperatures cada vegada són més agradables i les ganes d’un bany a la platja fan que aquestes setmanes que falten es facin eternes. Però ja has pensat com et vestiràs per gaudir d’aquests dies més assolellats que venen els pròxims mesos?

Els vestits són de les peces més característiques dels estius. Qui no s’ha imaginat aquesta estació anant vestida tota d’una peça? Aquest any agafen força els de silueta wrap. Ja siguin lligats a la cintura o bé amb botons, aquesta forma més relaxada afavoreix gairebé a tothom. Un consell? Si vols dues tendències en una, assegura’t que siguin estampats, amb llunes (topos) o bé amb flors de mida més petita.

Les altes temperatures també conviden als complements. Els mocadors que durant la primavera estem portant al coll, ara passen al cap. Quants més colors i estampats combini la mateixa tela millor! Donarà un toc de color a qualsevol look que portis. A més a més, si els acompanyes amb unes ulleres de sol estil cat-eye o rodones seguint la famosa silueta dels anys 60 segur que triomfes.

Si tens pensat passar un dia a l’aigua, el bikini Bardot és una aposta segura: un top amb escot amb les espatlles a l’aire tal i com va popularitzar la musa als anys 60 en una de les seves col·leccions. Tant se val si és amb estampats o d’un sol color, amb volants o sense gaires complements, o si l’acompanyes d’un bandeau alt o bé continues amb la forma més clàssica. És un escot considerat dels més glamurosos, i que a més a més, afavoreix a gairebé tothom.

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s