Benvinguts a Pagès!

3ª edició la gran festa del món rural de Catalunya que reuneix el cap de setmana del 9 i 10 de juny 240 explotacions agràries, 235 restaurants, 280 allotjaments i més d’un centenar d’activitats lúdiques.

Les rutes turístiques que s’han configurat ofereixen un tast dels prop de 900 atractius de Benvinguts a Pagès, un projecte transversal, de país, adreçat al públic familiar i foodie.

La pàgina web www.benvingutsapages.cat/rutes permet consultar els detalls de les rutes proposades i tota l’oferta d’explotacions, allotjaments, restaurants i activitats paral·leles de l’edició actual. La cerca es pot fer per comarques o bé per productes per facilitar al màxim al públic la planificació. Durant tot el cap de setmana les explotacions estaran obertes i aniran programant les visites gratuïtes de manera permanent. Clicant sobre cada participant s’obtenen les dades de contacte per a cada proposta i els detalls per poder fer les reserves de manera anticipada en el cas dels 280 allotjaments i també dels 235 restaurants inscrits.

Aquesta tercera edició de Benvinguts a Pagès proposa set noves rutes turístiques per facilitar una experiència més intensa al públic que el cap de setmana del 9 i 10 de juny surti a trepitjar el territori. La gran festa del món rural de Catalunya ha dissenyat set itineraris diferents per ajudar els visitants a planificar millor la seva participació. En concret, es proposen cinc rutes turístiques a la demarcació de Lleida (Pallars Jussà Nord–Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Garrigues–Segrià Sec i Garrigues) i dues a les comarques de Tarragona (Conca de Barberà i Terra Alta). Les visites gratuïtes a les explotacions agràries, l’oferta dels menús de Benvinguts a Pagès, la participació dels allotjaments i l’extens programa d’activitats paral·leles s’arrodoneixen amb els set itineraris creats.

Com a novetat, les rutes turístiques es poden contractar directament a través del portal especialitzat Rutas en coche my way un lloc web que permet planificar recorreguts per als amants dels viatges en automòbil. Benvinguts a Pagès vol facilitar al màxim l’accés a les rutes i per això s’ofereix l’opció de contractar directament els itineraris a través d’aquest portal de reserves.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.

 

Més informació a:

  • benvingutsapages.cat
  • FB: BenvingutsPages
  • TW: @BenvingutsPages
  • Instagram: @benvingutsapages
  • #benvingutsapagès18

 

 

  • La tercera edició de Benvinguts a Pagès incorpora cinc itineraris a la demarcació de Lleida i dos més a les comarques de Tarragona per facilitar al públic la planificació del cap de setmana a pagès dels dies 9 i 10 de juny

 

  • Es proposen itineraris d’un dia i de cap de setmana amb les explotacions per visitar, els restaurants on fer els àpats, els allotjaments on passar la nit i l’oferta d’activitats lúdiques d’una proposta que posa en valor el món rural i dóna a conèixer els productes alimentaris en origen

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s