Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Mules
Quines sabates d’entretemps acostumes a posar-te en aquests dies? Estem en una època de l’any en què les sabates tancades ens fan passar calor però encara és d’hora per treure les sandàlies de l’armari… Els mules són la solució ideal, un calçat que està triomfant al 2018, com aquestes tan ideals de @kenaylifestyle. Tancats per davant i oberts per darrere, donen un toc més primaveral que les converteix en l’opció perfecte. Estilitzen, aporten un toc glamurós i els pots portar al dia a dia o bé amb un look de nit si porten una mica de taló.

farah-slipper-piel-nude-babucha.jpg

Prepsters?
Hippie, boho, artsy, casual, trendy, i ara també prepster: el resultat d’ajuntar preppy i hipster. Dos estils que semblen oposats i que han trobat la seva simbiosi. Un look creat a partir de bàsics, sense descartar elements vintage ni aparcar les tendències del moment. Al cap i a la fi, son peces de fons d’armari que tots tenim, però combinades amb d’altres que destaquen per sobre de les altres -ja sigui pel seu color, estampat, forma, etc.-. Vestir-se amb peces atemporals mai no havia tingut tants likes a Instagram!

prepster.JPG

Festivals a l’aire lliure
El festival de Coachella, que se celebra a l’abril a Los Angeles, dóna el tret de sortida a la temporada mundial de festivals d’estiu. Els influencers d’arreu del món hi assisteixen i t’obren una finestra, siguis on siguis, de les tendències més importants del moment: què menjar, com vestir, què fer amb els amics o quina música escoltar. Aquests esdeveniments no només són una parada obligada pels més melòmans, sinó per a qualsevol persona que vulgui estar a la última a les xarxes socials. Sort en tenim de que a la nostra Barcelona els festivals són il·limitats, i que podem gaudir de qualsevol d’ells.

festival.jpg

El tròpic dins de casa
Les noves tendències en decoració ens ho deixen ben clar: els espais interiors es converteixen en estances zen, que ens fan viatjar directament al tròpic i als espais més naturals del planeta. Com ho podem aconseguir? Amb objectes de bambú, ratan o vímet. Els estampats naturals i que copiïn les formes de les plantes també donaran un punt molt especial a casa teva. A més, la presència del color verd la pots contraposar amb el rosa per trencar amb aquesta línia tan marcada. Una combinació, a priori, descabellada, però que està triomfant.

Diseño sin título (57).jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s