Joan Josep Tetas, Gourmet Barceloní 2018

Cada any l’associació de gastrònoms El Club de la Bona Taula tria el Gourmet Barceloní, una personalitat especialment destacada que ha demostrat al llarg de la seva trajectòria merèixer el més alt reconeixement que pot rebre un gastrònom, el de ser considerat un autèntic gourmet. Enguany els membres de l’associació han concedit l’honor a Joan Josep Tetas Marrugat, enòleg i propietari del celler Pinord. La cosa li ve de família perquè el seu pare, Josep Maria Tetas Vendrell, ja fou Gourmet Barceloní l’any 1990.

El continuador de la nissaga familiar propietària de Pinord, serà investit com a Gourmet Barceloní de l’Any 2018 en un acte que és durà a terme el proper 19 de Juny (dimarts, a les 21 hores) als salons de l’Hotel Avenida Palace per la seva destacada trajectòria empresarial i la seva contribució a la difusió de la nostra cultura del vi arreu del Món. No cal dir que tots els plats estaran maridats amb els vins i caves de Pinord recomanats pel senyor Tetas. La assistència a l’Acte d’investidura és oberta a tothom qui estigui interessat. Properament es comunicaran els detalls (programa de la vetllada, menú, preu) per als interessats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s