El Barça confisca 2.823 abonaments

Aprofitant la celebració de l’últim clàssic, el 6 de maig, el club ha desmantellat la xarxa de venda d’entrades falsificades més gran de la història. Captaven abonaments de socis i utilitzaven les dades per imprimir entrades falses, molt sofisticades, que venien a preus astronòmics entre turistes amb alt poder adquisitiu. El dia del partit els treballadors del club van detectar 2.823 casos, però no van intervenir per evitar incidents en un dia de màxim risc.

El club ha anunciat que confiscarà els abonaments implicats, que aniran directament a la llista d’espera de socis, i posarà una denúncia per depurar responsabilitats.

El FC Barcelona està decidit a acabar amb la revenda d’entrades. Aquesta temporada ja hem vist que en els desplaçaments totes les entrades són nominals i s’han de recollir en destí amb el DNI i el carnet de soci. Així ho va fer també amb les entrades per a la final de la copa del rei. El següent pas ha sigut posar setge al mercat negre de revenda al Camp Nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s