La revolució de les mares digitals

La mare digital esta connectada contínuament a Internet i activa en xarxes socials, ja ha reemplaçat a la mestressa de casa de menys de 50 anys com a target en les campanyes de màrqueting. No obstant això, aquest target estratègic ha canviat molt en els últims anys. Actualment les mares digitals utilitzen sovint el mòbil i les xarxes socials, segons un estudi de Kantar Media, sobre l’ús que fan les mares digitals de les xarxes socials.

Així mateix, la investigació publicada mostra que el 47,9% utilitza Internet per conectar-se a les xarxes socials; i que el 18,3% consulta cinc cops o més al dia els seus perfils. En aquest sentit, l’estudi assenyala que el 34,1% de les enquestades es troben perdudes si no porten el mòbil.

També és important tenir en compte que mentre que la mare digital busca principalment conversa i consells per millorar la seva vida diària, la nova mare social també busca sublimar i revaloritzar la seva maternitat a través d’Instagram, Pinterest i Facebook

Presumir a Instagram
A la instamare li agrada compartir els moments més importants de la seva maternitat a Instagram. Cada un d’aquests moments és capturat i publicat en aquesta xarxa social: embarassos, naixements, primers passos, primers dies a l’escola de bressol, etc. Per a les mares és el regne de la representació i la sublimació.

Guardar recursos inspiradors a Pinterest
Aquests recursos no són només utilitzats per facilitar les seves vides, sinó també per revalorizar-les i fer-les més gratificants. Aquests recursos poden incloure, per exemple, receptes de pastissos de princesa, decoracions de superherois, idees per disfresses, etc.

Compartir emocions a Facebook
El 37,7% de les mares digitals utilitzen Facebook per veure vídeos en línia. És la xarxa social de les emocions: els sentiments solen substituir les converses. Les mares poden indignar o emocionar-se davant un vídeo o una notícia i demostrar-ho a través d’emoticones que comuniquen que alguna cosa els agrada, els impressiona o els molesta.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s