Una primavera molt llencera

S’acosta el bon temps i ens ve de gust fer el canvi de temporada a l’armari. Per això avui vull parlar-vos d’una de les meves tendències favorites d’aquest any: el llencer, les peces amb puntes, el ganxet, les transparències, brodats…

Aquesta tendència porta algunes temporades amb nosaltres. És fàcil adaptar-la amb peces del vostre armari. A més teniu moltíssima varietat de models a les vostres botigues preferides. Es caracteritzen per ser peces femenines, romàntiques amb un toc sensual. Avui us porto tres versions. Casuals i perfectes per a diari, perquè aquesta tendència és ideal per a qualsevol ocasió.

Casual i de vestir
Els total look, són els millots aliats aquesta temporada: un conjunt neutre que aprofitarem per donar-li color amb els complements. M’agrada combinar peces de vestir amb casuals, així anem arreglades però alhora perfectes per afrontar un dia molt llarg. En aquest cas he escollit una brusa amb encaix i transparències en color beix i uns shorts ètnics del mateix color. Com a complements unes Converse en to caqui i una motxilla en color rosa. Sóc molt fan d’aquesta combinació de colors. A més sempre li podem afegir una caçadora texana que ressaltarà moltíssim.

_DSC0196.jpg

Una màniga molt primaveral
El següent outfit, és un vestit blanc de màniga francesa. Aquest tipus de màniga es meravellosa per la primavera (normalment solem trobar-les en aquesta època de l’any). Aquest tipus de vestit m’encanta perquè té un tall afavoridor i dolç. Aprofitarem que està de moda portar vestits amb sabatilles i li afegirem unes Converse en algun color i una motxilla.

_DSC0105.jpg

Jeans romàntics
La meva última proposta, uns MOM jeans, amb trencats al genoll i una altra tendència de la qual no ens podem oblidar, les ratlles laterals a banda i banda d’uns pantalons. A la part de dalt ens posarem un top amb brodats en color blanc. Aquest conjunt es bàsic, encara que te petits detalls, que el fan especial. Jo he volgut afegir-li un punt romàntic, així, que l’he combinat amb unes ballarines en color rosa pal amb pedreria.

_DSC0217.jpg

El blanc és un dels meus colors preferits per a primavera i estiu. Ens afavoreix, és fàcil de combinar i aporta frescor i llum als nostres outfits. Però, podeu trobar aquesta tendència en molts colors o combinada al costat d’estampats o diferents textures.

Gema Ruíz Utiel
@gemaruizutiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s