Els veïns denuncien l’Espai Barça

Els veïns de Les Corts denuncien l’Espai Barça i anuncien que portaran el projecte al jutjat contenciós administratiu si prospera. Consideren que és urbanisme tòxic i que no resol cap dels problemes del districte. Ho han anunciat en una roda de premsa i compten amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona.

Els veïns han explicat que el projecte incompleix l’article 98.1 de la llei d’urbanisme. Anna Menéndez, presidenta de la FAVB, afirma que “un equipament esportiu, segons la llei, només pot transformar-se en zona verda o espai lliure”, però el projecte preveu la construcció d’oficines i hotels, el que en tremes legals es considera com usos terciaris.

La CUP és l’unic grup que es va oposar al projecte i l’alcaldessa el va vendre com un acord de consens entre totes les parts, incloent els veïns de Les Corts. Però les associacions de veïns més afectades, consideren que el projecte beneficia els interessos especulatius del bará i no deixa de ser un pelotazo i una mostra d’urbanisme tòxic.

Una resposta a “Els veïns denuncien l’Espai Barça

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s