A qui hauries de seguir a Instagram?

Saps que passem aproximadament 2 hores al dia a les xarxes socials? Apps com Instagram o Twitter son una porta oberta al món. Pots saber on està el teu artista preferit, o veure què menja el teu amic durant el seu viatge a Itàlia. Les coses que passen a milers de quilòmetres ja no semblen tan llunyanes. La informació vola d’un lloc a l’altre.

Les xarxes socials són llocs perfectes on agafar idees, investigar o recopilar tendències. Entre tots hem creat el món dels influencers: persones amb grans comunitats de seguidors a les xarxes socials i que ens aporten alguna cosa especial. Potser és informació sobre moda, o disseny, gastronomia, viatges, art o literatura. Però saps on trobar-la?

Hi ha vida més enllà de @chiaraferragni, la influencer més famosa a nivell mundial, o @dulceida i @lovelypepa. Si vols estar al dia de les últimes tendències en moda Instagram és una plataforma perfecta per fer-ho. Per on començar? @galagonzalez és una de les influencers espanyoles més. Una referència a Barcelona? Jo trobo que @adrianaboho aporta una llum especial al panorama que tenim al país a nivell d’influences i és l’única influencer negra! Especial també és @mirandamakaroff M’encanta!

Tot i així, la gràcia de les Apps com Instagram és que te’n pots anar molt lluny! Amb @lucywilliams02 coneixeràs Londres i veuràs fotografies increïbles. També a Berlín amb @mikutas o Milà amb @alicedetogni. I @sisterlystyle, dos germanes que des de Colòmbia comparteixen la seva forma d’interpretar, viure i adaptar la moda.

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s