Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Mocadors primaverals
Siguin més llargs, curts, llisos, amb colors o estampats, els mocadors poden acompanyar qualsevol look. Els preferits d’Instagram són els de teixits sedosos –tal com trobaràs a qualsevol botiga de Barcelona- i, sobretot, lligats amb un nus i sense donar cap més volta al voltant del coll. Si fas un volt pel carrer veuràs que els mocadors són l’estrella d’aquesta primavera, però no es deixaran de banda a l’estiu. I si fa massa calor per portar-ne? Cap problema, els posem en un altre lloc. On? Us ho explicarem en el proper número.

mocador al coll.jpg

Color block
El Color Block és el nom que rep la combinació de dos o més peces llises però de colors cridaners. Podria semblar una idea descabellada però és que ha arribat la primavera! Si no és ara, quan es el millor moment per una explosió de color? La combinació que triomfa més aquesta temporada és la del rosa i el groc, però deixa’t anar i atreveix-te amb tots els colors que trobis a l’armari. Si no saps per on començar, busca una roda cromàtica i combina els colors oposats o bé complementaris. Així, t’asseguraràs que els tons encaixen bé.

color block.jpg

Bosses de ràfia i vímet
Aquest any els viatges a Bali, Indonèsia o Tailàndia han triomfat entre les it girls del moment. Quina és la conseqüència? S’han enamorat de les bosses de mà fetes de ràfia o vímet d’aquest països i ens han encomanat aquesta dèria. Però no cal anar tant lluny per aconseguir-ne un: no trigaràs gaire a trobar-ne si passeges pels carrers més comercials de Barcelona. Moltes marques fast fashion ja han fet la seva interpretació, també amb altres materials com la fusta. El capazo de Jane Birkin torna al seu moment de màxima esplendor.

bossa de mà de ràfia.JPG

Vambes lligades
El renaixement de les Converse en l’Street Style no es una notícia nova. Els carrers s’han omplert d’aquesta marca, i ara s’hi suma Superga amb la col·laboració d’Alexa Chung. Però com podem donar-li un toc diferent i alhora amb estil? Algunes de les influencers i it girls del moment ja aposten per llaçar els cordons al turmell. Siguin vambes altes o baixes, pots creuar els cordons just al baix de la cama i lligar-los per davant. Les pots combinar amb faldilles i vestits -ja sigui amb mitges negres a sota o no- o pantalons texans i de pinça. T’animes?

cordons als tormells.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s