Sarrià reivindica una biblioteca

A Sarrià aprofitaran el Sant Jordi per reivindicar una biblioteca. Entre les parades de llibres i les de roses que trobareu a la Pl. Major de Sarrià hi veureu una parada de l’Associació de Veïns de Sarrià que reivindica una biblioteca per a Sarrià.

Fa dos anys l’Associació Sarrià va publicar un manifest demanant que es construís la Biblioteca de Sarrià, una demanda que fa més de 20 anys que es demana. Actualment ja hi ha un projecte executiu fet i un pressupost aprovat però encara no hi ha data per començar les obres. Primer van dir que s’iniciarien entre desembre de 2017 i gener del 2018, però uns tràmits administratius van obligar a endarrerir la data. En el darrer plenari es va dir que les obres començarien al juliol… Però tenint en compte l’estat del projecte i els terminis administratius necessaris els comptes no surten.

Els veïns i veïnes de Sarrià exigeixen que s’iniciïn tan ràpidament com es pugui les obres de l’edificique ha de contenir la futura biblioteca de Sarrià i les dependències administratives del districte , i altres serveis culturals com un auditori i una sala polivalent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s