Rafa Nadal contra tots

Cinc dels millors jugadors del món participen a l’edició d’enguany del Trofeu Conde de Godó.

Comencen els preparatius d’una nova edició del Barcelona Open Banc Sabadell, altrament conegut com Trofeu Conde de Godó, que tindrà lloc del 21 al 29 d’abril al Reial Club Tennis Barcelona. L’organització ha confirmat la presència número 1 del món: Rafa Nadal. Els principals adversaris seran de nivell: Grigor Dimitrov, número 3, i Dominic Thiem, David Goffin i Pablo Carreño, tres jugadors que han iniciat la nova temporada en el top-10 del rànquing mundial. Entre els cinc asos del torneig van conquistar 14 victòries en el circuit ATP en 2017.

Albert Costa, director del torneig, considera que la 66 edició del Barcelona Open Banc Sabadell podria ser la millor de la seva història: “S’ha generat una gran expectació, segurament per aquest número 1 mundial de Rafa, i aquestes incorporacions de tennistes tan destacats com Thiem, Goffin i Carreño, que ja han estat aquí i als quals em consta que els encanta el torneig, no fa si no confirmar-ho. ”.

La Terraza Market

A banda d’un esdeveniment esportiu el Barcelona Open Banc Sabadell és un esdeveniment de caire socials que acull durant uns dies la mirada d’arreu d’Espanya cosa que portarà mols famosos a la ciutat, i un bon motiu per engegar activitats comercials i solidàries.

Després del bon acolliment que va tenir aquest espai impulsat la passada edició, el Barcelona Open Banc Sabadell tornarà a apostar per l’espai anomenat La Terraza Market amb propostes de shopping de petit format. Un market inspirador i original que torna a reunir el talent i la creativitat dels emprenedors. Els visitants trobaran expositors singulars amb produccions úniques i creatives del món de la moda i els complements. Una selecció de pop-up stores a càrrec de marques selectes dirigides a un públic que valora la qualitat i el bon gust. A més, es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica molt variada amb productes elaborats artesanalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s