Querella contra Gala Pin

Gala Pin, regidora de Barcelona En Comú, ha declarat com a investigada per una querella per injúries i calumnies interposada per la immobiliària MK Premium.

Gairebé fa un any, Gala Pin va participar en un debat al programa Els Matins de TV3 on també estava Daniel Leiva, administrador de MK Premium, un fons inversor acusat d’especular amb alguns edificis a Barcelona i que al seu web es defineix com “una empresa d’inversió patrimonial i de gestió d’actius immobiliaris que destaca per augmentar el seu valor mitjançant la rehabilitació integral i millora arrendatícia dels seus immobles”.

En el programa, la regidora de Ciutat Vella sortir en defensa dels veïns i veïnes del Lancaster del Raval, que acusen públicament MK Premium d’assetjament immobiliari. Pin va explicar algunes pràctiques depredadores atribuïda a aquesta i altres companyies. Com a conseqüencia l’empresa ha interposat una querella contra la regidora.

“Continuaré denunciant les pràctiques d’aquells que només busquen el rèdit econòmic a costa d’aquells que tenen menys recursos i vetllant per la gent que viu als nostres barris”, ha dit Gala Pin, qui ha afegit que “continuarem exigint a les administracions competents que canviïn les lleis per evitar l’especulació i protegir els llogaters. Si deixés de fer-ho, deixaria de tenir sentit estar on estic”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s