La infanta i Iñaki Urdangarín es vénen la casa

Segons hem llegit a Vanitatis el Palau on vivien Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín, situat a Pedralbes, ja té nou propietari. La mansió estava a la venda des que la parella va traslladar-se a Suïssa, a l’espera del judici a Urdangarín pel cas Noos. El comprador és l’empresari saudita Laith Pharaon, fill d’un magnat saudita i director executiu d’una empresa immobiliària internacional amb seu a Barcelona, Orca Holding. La venda estava bloquejada perquè el palau es trobava mig embargat pels comptes pendents d’Urdangarín però la parella va aconseguir aixecar l’embargament a canvi d’un compromís de pagament.

Més informació a la notícia publicada a Vanitatis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s