Els alumnes del Joan Boscà denuncien Tabarnia

Alumnes i ex alumnes de l’Institut Joan Boscà de Les Corts, acompanyats de veïns i més gent es van congregar el passat 16 d’abril davant les portes del centre per denunciar la manifestació convocada contra l’adoctrinament de les escoles catalanes. Van comparèixer pro d’una trentena de manifestants amb banderes espanyoles que van ser rebuts per més d’un centenar de joves. La policia i membres dels BRIMO van muntar un dispositiu espectacular i van mantenir els grups separats davant les portes. L’Institut celebrava aquell dia una Jornada de Portes Obertes que es va haver de suspendre.

Segons hem pogut saber l’origen del problema està en un professor d’història arribat fa pocs mesos i membre del col·lectiu Profesores por el Bilinguïsmo, vinculat a l’entorn de Tabarnia. El professor va començar a fer propaganda política a les classes, a banda de xomentaris xenòfobs i homòfobs, i per això va rebre un advertiment del centre i el departament d’Esnsenyament va obrir una investigació

Llavors van començar les pintades contra el director del centre i mitjans propers a Tabarnia, com OK Diario, es van fer ressò de la suposada persecució del professor. L’última, de moment, ha sigut la convocatòria de la manifestació contra el centre. Entre els manifestants alguns van reconèixer a membres del partit ultradretà Vox.

Acusen el centre, entre altres coses, d’haver obert les portes l’1 d’octubre. Aquell dia l’Institut va ser escena d’una de les càrregues policials més importants que es van fer a Barcelona.

Llegiu més a la notícia publicada per Vilaweb.cat

Foto: @GerardC75492957

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s