Els artistes de Sarrià obren els tallers al públic

40 artistes participen al Tallers Oberts, un cap de setmana dedicat a l’art ideal per descobrir l’art i els artistes de proximitat.

Pintura, fotografia, restauració, ceràmica o escultura entre d’altres, son algunes de les tècniques que podrem veure als tallers dels artistes durant el segon cap de setmana de maig al barri de Sarrià. Prop de 40 artistes obren la seves portes al nucli antic de Sarrià de forma gratuïta per tal que els visitants puguin entrar, conèixer la seva obra i intercanviar mirades i opinions. L’objectiu: apropar l’art al públic i donar a conèixer el que es fa en aquest districte de grans arrels culturals.

La cita és el divendres 11 de maig (17-21 h.), dissabte 12 (11-14 i 17-21 h.), i diumenge 13 (11-14 h.). La inauguració tindrà lloc dimecres 10 de maig a les 19h a Casa Orlandai, enmarcada dins la Setmana de la Poesia, en un acte on també es llegiran poemes de “La Vida”, a càrrec de la Taula de poesía de La Seca-Espai Brossa.

Un cap de setmana on, tot passejant, podeu descobrir diferents obres, multitud de tècniques, remenar, preguntar, descobrir i gaudir de l’art d’una forma propera i relaxada. Podeu acudir amb família i també trobar activitats artístiques per participar en aquesta festa artística.

Hi haurà punts d’informació a la Casa Orlandai, al Centre Cívic de Sarrià (Santa Amèlia) i a l’Ajuntament del districte (Pl. Consell de la Vila). I els que no sàpiguen per on començar comptaran, de forma gratuïta, amb tres guies que acompanyaran al públic en un recorregut artístic de dues hores i mitja. Sortiran de Casa Orlandai divendres i diumenge i del Centre Cívic dissabte.

Integr’Art
Integr’Art es una mostra amb la que des de la plataforma que constitueix Artistes Visuals de Sarrià, utilitzem l’Art, com a eina d’integració de persones o grups, susceptibles de patir exclusió social. Enguany s’integrarà de forma natural en la ruta dels tallers oberts perquè els visitants puguin descobrir-la.

A través de Integr’Art es vol afavorir a persones o col·lectius que per diverses circumstàncies troben dificultats d’integració en la societat que els envolta, així com conscienciar a la societat de l’existència d’aquestes diferents realitats i la nostra actitud davant d’elles.

Per conèixer totes les activitats, podeu visitar la pàgina web www.tallersobertssarria.wordpress.com, on trobareu els participants, el planell de la ruta, les activitats i tota la informació dels tallers.

poster_premsa

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s