Les reformes més contractades

La reforma del bany és el servei més sol·licitat entre les persones que decideixen reformar la llar. El preu de mitjana és de 2.060 euros.

Has pensat mai que la casa o el pis dels teus somnis podria ser el que tens, però amb algunes reformes? Ara que tornen a pujar els preus del pisos i que l’obra nova torna a ser prohibitiva perquè no invertir en reformar casa teva i convertir-la exactament en el teu somni?

A l’hora de dur a terme una reforma si planifiqueu l’obra amb cap i anem fent atenció a cada element per separat, és possible cobrir les nostres expectatives i estalviar al mateix temps. Per a això, cal dividir el nostre habitatge per objectius i invertir temps i esforç en comprar vosaltres mateixos els materials, guiar els encarregats d’efectuar-la i fer vosaltres mateixos part de la feina. Aconseguir una casa renovada a bon preu és només qüestió d’interès. Així doncs us proposem una sèrie de consells atenent a cada part important de la reforma.

Banys i cuines
La reforma del bany és el servei més sol·licitat entre les persones que decideixen reformar la llar. El preu de mitjana és de 2.060 euros. Us recomanem triar vosaltres mateixos les rajoles, i fins i tot provar-les in situ. A la cuina, a banda dels gustos, cal adaptar-se als electrodomèstics que tenim. Per això el millor és que els mobles estiguin fets a mida. El preu dependrà en bona part dels materials emprats: fòrmica, silestone o granit

Pintura per a parets
Un 27% de les sol·licituds de pressupostos relacionades amb la llar, corresponen als serveis de pintura. El preu mitjà ofert pels professionals és de 665 euros per a aquest servei. És important que tingueu en compte quin tipus de pintura podeu fer servir. La plàstica es presenta com la millor opció, perquè es pot netejar fàcilment i dura més. Encara que la inversió sigui més gran en un primer moment, l’estalvi serà notable amb el temps, ja que no tindreu la necessitat de tornar a pintar tan ràpidament.

Portes i finestres
Una forma de reciclatge que pot abaratir els costos de la reforma de l’habitatge és l’aprofitament de les portes. Pintar per donar-li un acabat realment bo i canviar els poms poden atorgar-los una segona oportunitat i suposar un estalvi rellevant en el nostre pressupost. Les finestres són la part més vulnerable de la llar ja que és on es registren més pèrdues energètiques. Unes finestres d’alumini amb doble vidre serà un bon aliat per aconseguir un bon confort tèrmic. A més, es poden barrejar diferents vidres de baixa transmissió tèrmica i baix factor solar o finestres amb ruptura de pont tèrmic.

Sòls
A l’hora de decantar-vos per una opció o per una altra cal avaluar-ne l’ús. Heu de tenir en compte si el sòl de la vostra casa estarà exposat a nens o mascotes, per exemple. Una opció econòmica i que no requereix massa obra és emprar materials vinílics o linòleum autoadhesius. Es col·loca fàcilment per sobre de l’antic i és resistent a la humitat. Una altra opció és el sòl de resina o la tarima flotant.

Il·luminació
Per abaratir costos cal un anàlisi previ de la distribució de l’habitatge. Heu de saber amb exactitud on necessiteu més o menys il·luminació. La forma de disminuir el cost és reduir el nombre d’endolls o punts de llum a instal·lar, i aprofitar la canalització existent. A l’hora de triar entre les diferents opcions, la millor és decantar-vos per llums LED. Tot i tenir un preu més elevat a priori, són més eficients (consumeixen menys), i la seva durada és més gran que el de les bombetes tradicionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s