Les 10 millors apps de salut

Es tracta d’apps que destaquen per tenir uns continguts de qualitat, per la seva utilitat i per l’interès que desperten entre els pacients i usuaris.

Aprofitant l’empenta del Mobile World Congress de Barcelona la Fundació ISYS, entitat sense ànim de lucre especialitzada en Salut i noves tecnologies, ha publicat el rànquing de les millors aplicacions de salut per a pacients. Es tracta d’apps, en castellà i català, que destaquen per tenir uns continguts de qualitat, per la seva utilitat i per l’interès que desperten entre els pacients i usuaris.

El catàleg ISYS s’elabora mitjançant la valoració d’Apps amb les escales iSYScore, uns barems objectius consensuats per experts (metges, infermeres, pacients, especialistes en salut pública, comunicació social i tecnologia), que permeten avaluar i puntuar aplicacions de salut.

 1. SocialDiabetes
  Permet un control exhaustiu de la diabetis tipus 1 i tipus 2 des del mòbil. Podràs portar un registre de la teva dieta, ajustar quanta insulina necessites en funció del que menges i revisar posteriorment el teu nivell de glucosa. Tot això mantenint un diari de dades, per poder consultar aquesta informació en tot moment.
 2. One Drop
  També dirigida a pacients diabètics. Podràs fer un seguiment de tots els aspectes importants en la diabetis: glucosa, aliments, medicaments i activitat, tot en un sol lloc.
 3. Malariaspot
  El diagnòstic de la malaltia de la malària requereix tècnics especialitzats, però en els països que més ho necessiten no hi ha prou especialistes … i aquí és on entres tu! Com a voluntari podràs caçar “plasmòdiums”, els paràsits que causen la malària, en imatges reals de mostres de sang.
 4. Cancer.net Mobile
  Facilita l’obtenció d’eines fàcils d’usar que us ajudaran a planejar i gestionar l’atenció (des del diagnòstic fins al tractament i més), que brinda Cancer.Net, inclosa l’última informació sobre càncer aprovada per oncòlegs.
 5. MySugr Diari de diabetis
  Un diari de registres que elimina el patiment de controlar i gestionar la diabetis de Tipus 1 i 2. Monitoritza la dieta, gestiona la dosificació d’insulina, contribueix a evitar singlots / hípers, i a mantenir el control.
 6. YoTeCuido Alzheimer
  Molt fàcil d’utilitzar. Pensada per resoldre els dubtes i preguntes a què s’enfronten molts cuidadors i afectats d’Alzheimer en el seu dia a dia.
 7. Codi Infart
  Una App que pot salvar la teva vida o la d’una altra persona. Anticipa’t per guanyar temps, aprèn els símptomes d’un infart del cor, organitza la teva informació de factors de risc i condicions cardiovasculars, modifica el teu estatus de risc, respon als símptomes en els primers minuts …
 8. ¡No puedo esperar! TTT
  Permet localitzar els lavabos adherits a aquest projecte de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa. Es mostra directament la ubicació de l’usuari, la posició del lavabo més proper i el recorregut fins a ell.
 9. Nefrodiet
  Una eina per ajudar els malalts renals a alimentar-se millor. Dirigida a pacients en ERCA (predials), en hemodiàlisi o en diàlisi peritoneal.
 10. Contour Diabetis
  Es connecta al mesurador Contour Next One de forma constant per capturar totes les lectures de glucosa i contribueix a una gestió més intel·ligent de la diabetis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s