És possible un fast food saludable?

fastfood_turecetarioCUBIERTA2.jpg

El fast food també pot ser saludable si l’elaborem amb aliments detox, cardio protectors, antioxidants i proteics.

Avui vull parlar-vos d’un llibre que ha canviat la meva perspectiva sobre el menjar ràpid. L’ha escrit l’ambientòleg i expert en nutrició Rodrigo Núñez de Arenas Gómez, i ens presenta una forma de cuidar la nostra alimentació que ens permet cuinar en menys de 15 minuts pizzes, hamburgueses i burritos, amb la particularitat que tots són bens sans. Sí, heu llegit bé, són sans, i estan elaborats amb aliments detox, cardio protectors, antioxidants i proteics. Totes les receptes parteixen de la salut preventiva.

Amb rutines atrafegades i poc temps per a nosaltres, és tan fàcil caure en la temptació de menjar qualsevol cosa o demanar menjar a domicili (hi ha tantes aplicacions per demanar menjar ràpid) Jo mateixa, sóc conscient que menjo molt malament, a causa del poc temps que tinc per dedicar-lo a cuinar, per això vull parlar-vos d’una recepta ràpida i sabrosa que m’ha cridat molt l’atenció.

Un bon exemple: Burrito Toluca
Ingredients: Truita de blat (d’uns 20 centímetres), 74 grams de salmó fumat, mitja poma, mig tomàquet i una ruca.

Preparatius:

  • Lamineu el salmó fumat.
  • Piqueu el tomàquet a daus petits.
  • Talleu la poma.
  • Poseu a la base de la truita de blat tots els ingredients i afegir la ruca.
  • Enrotlleu la truita de blat.
  • Finalment, torreu banda i banda de la truita, en una paella durant uns segons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aprofito la ocasió per introduir-vos en els projectes interessantíssims que porta el Rodrigo. Col·labora en diferents associacions ambientals i socials, com a Fundació Rais (https://raisfundacion.org/) és monitor de running i educador ambiental en l’associació de ciències ambientals. Trobareu més informació sobre el llibre a www.fastfooddietetico.com

GEMA RUÍZ UTIEL és La donna in Rosso 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s