Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Cabells curts
Aquesta primavera res de melena. Es porten els cabells curts: pixie, bob, flapper, lob o boy cut. Però, què passa si som unes enamorades de la nostra llarga melena i no volem veure les tisores acostant-se? Estem de sort!

Podem fer una petita trampa amb els nostres cabells: amagar-los per dins del jersei, la jaqueta o la brusa de manera que sembli un lob. És un look que l’hem pogut veure en moltes fotografies d’Street Style abans d’entrar a les passarel·les més famoses del món, i està agafant molta força. A més a més és molt senzill de fer!

carla_cabellscurts

Tot ben daurat
El color daurat ens està inundant! Primer van ser les sabates, després les peces de roba, i ara la decoració. Qualsevol element que tingui una línia daurada aporta glamur i és un sinònim de tendència. A més a més, encaixa perfectament amb un altre color top en decoració: el verd.

I fins on pot arribar el daurat? Doncs encara no ho has sentit tot: no només és tendència en roba o teixits de casa, sinó que també ho és en l’arquitectura. Les parets d’aquest color són més que tendència, fins i tot les exteriors.

DP_chrome_09.tif

Tot a conjunt
Quants cops ens hem preocupat per si una peca combinava amb una altra o no? O per si la samarreta feia joc amb les arracades? Davant d’aquest dubte: tot d’un color!

El total look ha arribat. Troba uns pantalons i una brusa del mateix color, i combina-ho amb accessoris iguals. No t’atreveixes? Comença amb tons molt neutres com el blanc o el negre, i de mica en mica veuràs com t’animaràs amb el rosa o el turquesa. Obtindràs un toc molt glamurós, i veuràs que són conjunts ideals per a un dia d’oficina o per sortir a sopar fora una nit.

carla_totallook

Arepas veneçolanes
Un plat molt típic de Colòmbia i Veneçuela, tot i que aquí encara l’hem de descobrir. Es tracta d’una massa rodona de farina de blat de moro, i el més important: farcida per dins. L’aparença és semblant a la d’una hamburguesa, però no hi té res a veure.

De què pots menjar-les? Tomàquet, alvocat, pollastre, fesols negres, formatge i tot el que tu vulguis! Encara no ressona gaire el nom, però no queda gaire perquè ho faci. Encara et diré mes: segons alguns estudis, és una de les tendències gastronòmiques previstes per aquest 2018. Bon profit!

carla_arepas.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s