Espanya necessita més lubricant

Vibradors, dildos, boles xineses, arnesos, complements BDSM, anelles o mobles sexuals són els articles més venuts.

Amb les joguines eròtiques ha passat una cosa sorprenent. És a dir, la societat ha passat de veure’ls com una eina masturbatòria a considerar-los un element dinamitzador de la vida sexual, que té efectes sobre la salut i l’equilibri emocional. Inclosa la masturbació en parella, que abans era vista com alguna cosa estranya.

Un estudi elaborat per Amantis.net (web especialista en sexe amb botiga a Gràcia) a partir dels seus propis usuaris ens revela alguns secrets molt interessants sobre els gustos i les fantasies dels espanyols.

Lubricant per a tothom
L’estudi presenta que la població es decanta per les joguines eròtiques en general (incloent en aquest concepte vibradors, dildos, boles xineses, arnesos, complements BDSM, anelles o mobles sexuals) i les joguines de parella, que suposen un 70% del total de comandes. En tercer lloc hi ha el sexe anal (un 9%).

Hi ha preferències singulars a cada regió geogràfica, amb excepció d’un producte, el rei dels complements sexuals: el lubricant d’aigua o lubricant íntim (que s’aplica tant en diferents òrgans genitals com sobre les mateixes joguines sexuals). El producte que ocupa el segon lloc en la ment eròtica dels espanyols és el vibrador sexual submergible: és la segona joguina preferida en 12 comunitats, seguit molt de prop per vibradors anals i lubricants anals.

Els rics juguen (sexualment) més
L’estudi mostra una correlació entre nivell de renda i consum de material eròtic: concretament, el 71%. Madrid (amb gran diferència) i el País Basc, les comunitats autònomes amb més renda per càpita del país segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, són al seu torn les que major nombre de productes eròtics consumeixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s