Comença la temporada al Tibidabo

Enguany el parc amplia les activitats educatives. I s’amplia, també, l’agenda solidària.

El Parc d’Atraccions del Tibidabo comença la temporada amb una nova atracció, el Castell de Contes, i amb el coixí dels bons resultats de 2017, en què va batre el rècord de visitants (732.574 persones).

La nova atracció és una reconversió del castell misteriós que ja funcionava al parc i que estarà habitada per fantasmes dels de llençol i armadura i també per ogres i bruixots. Ells són els encarregats de guardar els secrets dels contes, mentre els visitants recorren les diferents estances. El repte és endevinar els cinc contes que s’han vist. Els visitants, a més, poden ajudar a construir la biblioteca infinita d’aquesta atracció portant-hi els contes que vulguin deixar. De moment, la nova instal·lació està en construcció i es preveu que obri portes a l’estiu.

Aquest any es consolida, d’altra banda, l’horari que es va instaurar l’any passat: el parc obre a les onze del matí i les taquilles, mitja hora abans. I un dels aspectes que més celebra l’Ajuntament, a banda dels bons resultats de visites, és haver assolit el repte que més del 60% de les persones que van al Tibidabo, ho facin en transport públic. En concret, l’any passat ho van fer el 62% dels visitants.

Activitats educatives i solidàries
Enguany el parc amplia les activitats educatives. El 24 i el 25 de març, se celebra el cap de setmana de la robòtica i es manté la col·laboració amb la UPC per organitzar el Fisidabo, que transformarà el parc en un gran laboratori de física per a més de 2.000 estudiants de secundària. S’amplia, també, l’agenda solidària. Tornaran, per exemple, la festa dels Pallapupas o la dels avis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s