Un jersei que ho té tot per triomfar

carla

Trobar una peça de roba que reculli més d’una tendència és complicat, però ja la tenim! I per si fos poc, la podeu trobar més a prop del que penseu! A Zara. El jersei resulta ser una de les peces del gegant fast fashion més instagramejades del moment i no és casualitat. Per què?

Línies bicolor
Geometria i color: una combinació que porten molts dels jerseis d’aquesta temporada. Colls de pic emmarcats amb línies -ja siguin més fines o menys- que donen un toc de sofisticació a la peça i queden genial amb qualsevol look, tant si té un toc més sport o si el té més elegant.

Americana per vestit
El jersei que ens presenta Zara aquesta temporada no és exactament un blazer, però en segueix la forma. A més, la nova tendència per excel·lència al 2018 són les americanes de tall llarg redefinides com a vestit: ja sigui amb un cinturó o una ronyonera per ajustar-la més al cos, o bé més oversize. Sigui com sigui, no hi ha fashionista que es pugui resistir a aquesta nova tendència.

Perles
L’abric té doble botonadura, i es tanca amb sis perles, ni més ni menys. Aquest meravellós adornament ja el vam veure l’any passat, sobretot en pantalons, però aquesta primavera encara es porta més -si és possible-. Les trobarem en bosses de mà, sabates, abrics, samarretes i tot el que et puguis imaginar!

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s