Fes l’amor amb la dona que més t’estima

Descobrir la pròpia sexualitat precisa d’un canvi en la persona que requereix temps, desig i esforç. Cada dona és un món, única, i cadascuna necessita una estimulació diferent que només pot descobrir ella mateixa.

Les claus de la masturbació femenina
La principal clau és que no hi ha cap clau. Diguem que hi ha tantes tècniques de masturbació com dones habiten al planeta Terra. És a dir, que no existeix el manual d’instruccions infalible apte per a totes, així que la millor manera de saber què ens agrada és, com no, fent pràctiques.

El context és tan important com la tècnica. Trobar un moment en què estiguis tranquil·la i còmoda és primordial per gaudir de la masturbació.

Estimular directament el clítoris o la vagina no és la millor manera de començar. Si exploreu el ventre, els pits o les engonals, mentre fantasiegeu i recorreu als records eròtics per excitar-vos durant la masturbació fareu que l’experiència sigui molt més plaent.

També és important trobar una postura que sigui confortable. A algunes els hi agrada fer-ho de costat, cap a dalt, cap avall, etc. És qüestió de gustos però, en tot cas, l’ideal serà trobar la manera més senzilla i relaxada per masturbar-se.

Un cop excitada arriba el moment de tocar els punts més sensibles. Hi ha dones a qui els resulta més efectiu estimular el clítoris; d’altres prefereixen l’estimulació vaginal. Aquí no hi ha cap patró universal així que s’ha de començar per on més li agradi a cadascuna i, sempre, sense oblidar la resta del cos. Només així descobrireu noves sensacions i experiències diferents.

Coses que hauríem d’evitar
Moltes dones es masturben com si fos una tasca més. Una qualsevol com ara fer el menjar o formatejar l’ordinador. No es prenen el temps necessari per experimentar amb altres tècniques i en diferents zones erògenes, com tampoc es preocupen per fer d’allò tota una experiència. És a dir, no gaudeixen amb les sensacions del camí sinó que van directes a la meta.

Un altre error comú entre les dones és masturbar-se sempre de la mateixa manera: amb la mà o amb un vibrador. Oi que no ens agrada menjar cada dia el mateix per dinar? Doncs amb la masturbació passa el mateix.

Però l’error més flagrant de tots és sentir-se malament per fer-ho, ja sigui perquè tenen parella i creuen que la seva sexualitat s’ha de limitar a la del seu company sentimental, o per altres qüestions de caràcter purament social o educatiu. Aquest error provoca que no gaudeixin amb la plenitud que es mereixen.

Es pot ensenyar la parella a fer-ho bé?
És primordial tenir un autoconeixement del propi cos. Com deia abans, cada dona és única i, per tant, per poder masturbar a cada una cal tenir un manual d’instruccions propi, descobert individualment i a consciència.

Un cop descobert el mode més satisfactori de proporcionar-se plaer arriba el moment de comunicar-ho. Una forma excitant de fer-ho és mentre la parella ens mira. Així ell (o ella) aprendrà, en viu i en directe, com es fa.

Una altra manera seria guiant la parella, conduint les seves mans cap als nostres punts més sensibles, ensenyant-li com pressionar-los i estimular-los… O, senzillament, guiant-lo amb indicacions verbals. Sigui quina sigui la tècnica emprada per ensenyar-li a la teva parella com masturbar-te és important que es produeixi en un context eròtic sensual i que els dos membres estiguin còmodes i sense vergonyes pel mig. En cap cas s’ha de convertir en una masterclass seriosa i acadèmica amb examen final.

Tallers per donar un cop de mà
Si necessites ajuda pots acudir a un dels tallers que impartim a Sex Academy. Allà proporcionem als alumnes informació des d’una perspectiva lúdica i des de la professionalitat del nostre equip de sexòlegs i sexòlogues on resolem dubtes, n’hi ha molts, entorn de la pròpia anatomia i de l’autoexploració en general. Troabreu més informació a www.sexacademybarcelona.com

D’aquesta manera els nostres alumnes surten del taller sabent tot el que cal sobre el tema: des de fisiologia, passant per curiositats, tècniques, postures, consells… Coses que apliquen després a les seves cases tot adonant-se que masturbar-se no té res d’estrany ni de dolent, sinó que és necessari, saludable i natural.

Així que tal com hem dir: poseu-vos en l’obra, i sense cap mena de remordiment.

foto-mireiamanjon
MIREIA MANJÓN
Psicóloga | Sexóloga
Formadora a Sex Academy.
http://sexacademybarcelona.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s