Una Blancaneus molt esportiva

Si, jo sóc la primera, que m’uneixo a aquesta tendència. La tendència més dolça inunda les nostres botigues favorites, perquè puguem gaudir dels clàssics Disney. Acostumats a trobar als nostres personatges favorits en llenceria i pijames, aquesta primavera podem ampliar el nostre repertori i adquirir peces amb motius que ens faran tornar a la infantesa. Per això aquest mes vull ensenyar-vos com les combino en el meu dia a dia, aconseguint un look casual.

Micky Mouse amb estil militar
El nostre petit amic, Mickey Mouse, és el protagonista d’una infinitat de samarretes i dessuadores. És el personatge més fàcil de trobar en qualsevol botiga. Jo he combinat la meva samarreta preferida, amb un peto militar. M’encanta aquesta combinació ja que el peto en color verd és afavoridor i passa inadvertit. Si descordo uns botons deixo veure l’estampat de Mickey, que amb els seus colors, el vermell i el groc, animen el conjunt, a més de restar-li agressivitat.

_DSC0610

La Bella i la Bestia en taxans
En el següent outfit, m’he centrat en la tendència de l’any: La Bella i la Bèstia. En aquest cas l’he incorporat en uns texans MOM jeans. El tall clàssic els fa informals. Aprofitant els colors de la senyora Pots he afegit un jersei primaveral en tons lavanda i una caçadora de pana en un to crema. Quant a les sabates, unes esportives són la millor elecció.

_DSC0232.jpg

Una Blancaneus esportiva
La meva tercera proposta, afegeix un color viu i fort com és el vermell. Una dessuadora amb la simpàtica Blancaneus. Aquest conjunt és molt sport. Per donar-li un toc diferent li he afegit un bàsic de fons d’armari, una camisa blanca, perquè sobresurti per sota. Uns pantalons negres amb trencats el fan més desenfadat, i finalment unes esportives blanques. He combinat colors bàsics per centrar el punt d’atenció en la dessuadora.

_DSC0288.jpg

I vosaltres com combineu els vostres personatges preferits? Us animeu a la tendència Disney?

Gema Ruíz Utiel
@gemaruizutiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s