Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Acaba l’hivern amb el coll ben alt
Encara que faci fred, per què hem de tapar els nostres looks sota d’un abric? El món de la moda ha trobat una solució: posa’t un coll alt a sota i surt al carrer! Un jersei prim de llana pot anar a sota d’una camisa, una samarreta o de qualsevol altra peça que et vingui al cap. A més a més, et dóna la possibilitat de jugar amb els colors i fer que el teu look guanyi encara molt més –i que el puguis lluir pels carrers de Barcelona en ple hivern-. Això de què per presumir s’ha de patir, ara és una tonteria.

639B4DBF-B228-4C95-82CE-96250A35E2D3

El meu cafè és de color verd
Sí, verd. El mateix cafè, sense torrar, fa que tingui aquest color. Aquest cafè no només et servirà per acabar-te de despertar a les 7 del matí i anar a treballar com una rosa, també és antioxidant, detox, ajuda a perdre pes i hidrata la nostre pell. Es pot demanar alguna cosa més? Doncs sí. El cafè verd es prepara com una infusió i el pots trobar en diferents sabors: cacau, gingebre, menta,.. Encara que no siguis una gran amant del cafè, segur que ja t’he convençut!

green-tea-latte-2647523_1920

Pa? Si, però Banana Bread
Per més que alguns ho vulguin dissimular, a tots ens interessen els aliments saludables i alhora baixos en greixos. Quan ens dirigim a la cuina i agafem alguna galeta, xocolata o ens fem un sandwich ens comencem a sentir mes o menys culpables perquè sabem que el que hauríem de fer es agafar una taronja o una poma. Bé, això s’ha acabat. Hi ha una nova forma de llepar-te els dits sense tenir remordiments: el pa de plàtan, la recepta que està triomfant a Pinterest. I sí, dic recepta perquè la millor manera de tenir-ne es fer-lo a casa. Amb molts més beneficis que el pa normal, per exemple, els greixos saludables monoinsaturats que ajudaran al teu organisme. T’hi apuntes?

Freshly_baked_banana_bread

Una primavera amb llaços i tons pastel
Encara no saps quines són les peces de nova temporada que t’has de comprar? Les grans marques ho han deixat molt clar, i els gegants low cost ho corroboren: aquesta primavera els colors candy ompliran els carrers. Roses, verds, liles, blaus i grocs en els seus tons més clars seran la teva gran aposta per aquests mesos que arriben. A més a més, les xarxes socials indiquen que, les camises i bruses amb llaçades seran un gran aliat: un petit detall que pot convertir una simple peça en un must. Jo ja he caigut a la temptació!

AAF6F1D6-EBB3-4023-BE33-A246408F7FD0

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s