Hivern fosc, jerseis cridaners

 

En aquesta ocasió vull parlar-vos dels tipus de jerseis que podrem trobar aquesta temporada. A mi m’encanten els gruixuts i calentets. Ara ja comencem a estar-ne tips de l’hivern i ens ve de gust canviar una miqueta, per això us porto diferents combinacions que s’adapten perfectament a les temperatures actuals i ens permetran gaudir del que queda d’hivern.

Comencem pel jersei vestit, un tipus de jersei bàsic en el meu fons d’armari. Podem portar-los amb uns leggins però a mi m’agraden moltíssim amb mitges i botes. Són casuals i informals, perfectes per al dia a dia.

_DSC0051

Els jerseis amb obertures, una tendència molt vista aquesta temporada, ideal en tons pastís, que li dóna un toc diferent i amb personalitat al vostre look.

_DSC0007

Els jerseis estampats són, sens dubte, la meva opció preferida. Des motius geomètrics, colors i dibuixos nadalencs són l’elecció més dolça. Aporten color i dinàmica, a més de ser el millor aliat d’uns texans bàsics.

_DSC0319

Els oversize ja porten diverses temporades amb nosaltres. A mi m’agrada barrejar-los amb faldilles, per crear superposicions.

_DSC0165

Finalment vull parlar-vos dels jerseis brodats. Els brodats, se sumen a les peces més abrigades, les flors han estat l’element que més ha destacat. Un detall que no passa desapercebut.

_DSC0078

Sigui com sigui els jerseis han de ser cridaners: groc, rosa, taronja, verd. vermell, colors protagonistes en totes les botigues. L’hivern no té perquè ser avorrit. Un jersei amb un color viu i complements és un perfecte aliat contra l’avorriment neutre i fosc dels estilismes hivernals.

Gema Ruíz Utiel
@gemaruizutiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s