Què has fet, Berto Romero?

Els desitjos dels fans de Berto Romero s’han fet realitat. L’humorista surt del seu rol habitual de col·laborador d’Andreu Buenafuente per protagonitzar un dels productes estrella de Movistar Plus, la sèrie Mira lo que hemos hecho. El projecte llinda en la frontera entre la realitat i la ficció, amb una parella formada per Berto i l’actriu Eva Ugarte, que afronta l’arribada del seu primer fill, en Lucas. La gran estrena és el 23 de febrer.

Berto interpreta un còmic i presentador de la televisió d’èxit,que també es diu Berto, casat amb Sandra, una metgessa anestesista per tradició familiar. Junts hauran de conciliar aquesta nova situació en què la seva família, amics i el món sencer no els hi posarà fàcil. Tant el nom i la professió del pare, com les múltiples anècdotes que ha explicat Berto sobre la seva paternitat fan evident que hi haurà molta realitat en la sèrie, tot i que mai no sabrem quanta. Aquesta és la gràcia, oi?

Mira lo que has hecho és una comèdia romàntica en què l’habitual noi coneix noia es converteix en noia i noi coneixen bebè. Basada en experiències pròpies i prestades de Berto Romero, explica allò que gairebé ningú s’atreveix a dir: la bogeria i la dificultat de ser pares. Una sèrie irònica, propera, autèntica i amb moments drmàtics.

Una aposta valenta
No només ho diem pel repte d’assumir el lideratge d’una sèrie televisiva, un producte audiovisual molt diferent a les seves habituals col·laboracions amb Andreu Buenafuente i altres. El tema central de la sèrie segur que generarà molta polèmica. Berto i Sandra afronten la paternitat i la maternitat d’una manera que ningú no s’atreveix a dir: amb ironia i bogeria, amb comèdia però també amb moments dramàtics que ens picaran el crostó mentre riem de les bromes.

Mira lo que has hecho consta de sis episodis de 25 minuts de duració. La idea i els guions són del propi Berto Romero, amb la col·laboració de Rafael Barceló i Enric Pardo. La direcció anirà a càrrec de Carlos Therón. És una producció de Movistar + amb la col·laboració d’El Terrat, la productora de Buenafuente.

La sèrie de moment s’emetrà per un canal de pagament de Movistar +, o sigui que s’haurà de passar per caixa per poder veure-la. Si funciona és probable que alguna televisió generalista la compri però això s’haurà de veure. Movistar, com altres operadores, està en els últims anys apostant pels continguts com a atractiu per atreure nous usuaris al seu negoci. L’objectiu és que ens comencem a acostumar a pagar per veure bona televisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s