Cançons d’amor de Sílvia Comes

Sílvia Comes actua al Teatre La Gleva el 17 d’octubre a les 20.30 hores.

Tant se val si sou de Sant Valentí o de Sant Jordi, qualsevol dia es bon dia per celebrar l’amor, especialment si podeu fer-ho amb les cançons en directe de Sílvia Comes al Teatre la Gleva, a Sant Gervasi, el proper 17 de febrer a les 20.30 h.

Amb l’espectacle Comes Love: Arriba l’Amor, Sílvia Comes arriba amb algunes de les cançons d’amor dels seus més de 30 anys d’escenaris. Músiques amb la poesia de Joan Vinyoli, Espriu, Feliu Formosa, de la mateixa Sílvia, i amb poemes de Gloria Fuertes, cançons del seu aclamat darrer treball Fuertes, tot celebrant el passat 2017 el centenari de la poetessa. I, com no, cançons d’altres autors importants a la trajectòria de la Sílvia com ho han estat Luis Eduardo Aute, Jacques Brel…

Comes Love, us convida a gaudir de la nuesa de l’Amor, dolça i dolorosa, en tota la seva esplendor a través de la veu i la guitarra de Sílvia Comes acompanyada per l’excepcional compositor, productor i pianista, Pau Baiges -acordió i teclat-. Força i sensibilitat a parts iguals a la nova sala d’espectacles de Barcelona, La Gleva Teatre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s