Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

El teixit de pana
Si una peça he odiat durant anys és qualsevol feta de pana. Però si un teixit caracteritza aquest hivern és justament aquest. Quan una tendència és més que vista a Instagram i a Zara, ja ens podem agafar fort i preparar el moneder. Feia anys que aquest teixit no era tant recorrent, però ha arribat el seu moment. Jo no creia que hi pogués haver una cosa més horrible que uns pantalons de pana, i ara, estic mirant totes les pàgines online i resant per aconseguir-ne uns aquestes rebaixes. Ah, i també unes botes!

pana

Brilli brilli per tot arreu!
Les festes de Nadal són una excusa perfecte per vestir amb purpurina i lluentons (lentejuelas) però un cop passades, seguim plenes de brilli brilli. Aquesta temporada no pot faltar al nostre armari una peça d’un color brillant, i que brilli molt. Tant, que fins i tot algunes famoses s’han vestit només amb elles per guanyar followers a les xarxes socials. S’ha acabat també això de posar-te aquestes peces només a la nit. Arriba el moment de brillar més que mai, i espero que aquesta tendència hagi arribat per quedar-se -igual que es queda per tota la casa, i no pas poc temps. A qui no li agrada la purpurina? Com diria @lavecinarubia “mi color favorito es la purpurina”.

lluentons 

El color del 2018: Ultra Violet
Des de fa més de cinc anys Pantone escull un color per representar l’any en el que entrem. Un color que va més enllà de la moda i del que veurem als penjadors, ja que també reflecteix una realitat i neix com a símbol del panorama actual. El passat mes de desembre es va escollir un color que pogués portar energia en un escenari politicosocial molt inestable: l’Ultra Violet. Un símbol de la creativitat, la imaginació, la individualitat, la concòrdia, el feminisme, el misticisme i la màgia. Un color que crida contra l’egoisme i ens invita a mirar el cel, el cosmos.

ultra violet

Trepitja fort, però fes-ho amb sabates grogues
Aquest 2017 el color vermell ha regnat a les passarel·les, als carrers i als aparadors de les botigues. Si ja ens hem posat un color com aquest als peus, per què no pujar de nivell? Sens dubte, les tonalitats més àcides de liles, roses, vermells i grocs ja s’han imposat: amb el canvi d’any, hi ha d’haver una renovació d’estil i Bella Hadid va ser qui va tirat la primera pedra caminant pels carrers americans amb unes bambes grogues ¡de vellut. I també amb plataforma! Si algú encara dubtava que el Gen-Z Yellow havia destronat el rosa millennial, aquí tenim la prova definitiva.

Snapseed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s