Els propòsits d’Instagram per al 2018

Instagram

Els millenials vivim amb el mòbil enganxat a la mà. És tant així que fins i tot comença a semblar una part més del nostre cos: una extensió de la mà. Qui té la culpa de tot això? Jan Koum i Mark Zuckerberg. Dit en altres paraules: el creador de WhatsApp i d’Instagram. No obstant, mentre que l’app de missatgeria sembla que ha arribat per quedar-se, Instagram planteja més incògnites: Quants dies li queden a aquesta aplicació? Si no volem una data de caducitat, la solució es fàcil: renovar-se i créixer per desviar la competència. I és per això que Mark Zuckerberg preveu alguns canvis per aquest 2018. Si Instagram estava de moda, ara encara hi estarem més enganxats.

Vam acabar l’any amb una actualització que va sorprendre a molts usuaris. Des de fa poques setmanes, no només podem seguir a les persones, sinó que també a hashtags. Una eina pràctica si vols seguir totes les publicacions que es fan sobre una temàtica en concret. Però això tan sols va ser un petit tastet del que vindrà a continuació: regrams, GIFs, llistats de favorits…

Trending topics i Top Gifs
Una de les actualitzacions que veurem serà la incorporació de Trending Topics. Aquesta paraula et sona del Twitter? Doncs pot ser que també es traslladi a Instagram, per poder seguir els hashtags més utilitzats o, perquè no, també els emojis. Ets capaç de començar a fer alguna aposta? Fins i tot podríem veure una llista dels Top GIFs. Sí, GiF. La app es planteja també integrar emoticones amb moviment. Jo espero poder veure, per fi, a la ballarina de flamenc picar realment de talons i moure les mans en un Stories.

La llista de novetats no acaba aquí: Instagram oferirà la Close Friends List, és a dir, una llista de BBF amb què podràs enviar missatges privats en grup o notificar de les teves pròpies publicacions a les persones que més t’interessin. Una forma de superar l’enrenou creat per el nou, famós i per molts, odiat, algoritme.

Una altra forma de compartir les publicacions també serà a través de WhatsApp. Corren rumors que Instagram oferirà la opció de compartir directament una imatge a la aplicació de missatgeria. Això ens evitaria haver de copiar el link, obrir l’altra app i enganxar-lo a qualsevol conversa. Un estalvi de temps. El que també ens farà guanyar minuts serà la incorporació d’un botó per fer Regrams. S’ha acabat tenir una aplicació extra per fer aquesta acció! Ara serà molt més fàcil publicar al teu perfil una imatge d’un amic teu.

Gràcies Mark!

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s