Nou any, nou teatre

Els directors Ricardo Moya, Mario Gas, l’actriu Elisa Crehuet, Paul Berrondo i el músic Jordi Busquets formen part de la programació gener – març de la sala

Del 17 al 28 de gener, Ricardo Moya i Mario Gas dirigeixen “El Sueño de Un Hombre Ridículo de Fiódor Dostoievski, un relat fantàstic on el monologuista, Moya, afirma haver trobat en un somni “la veritat” i decideix transmutar la còlera, el temor, el fàstic… en el despertar cap a la bellesa del món a través de l’amor universal. La història de l’espècie humana i la seva cultura comprimida emmarcada en l’íntim i peculiar viatge iniciàtic d’un home ridícul.

De l’1 al 5 de febrer passarem una vetllada amb Mario Gas: “Amici Miei”. Una vida sencera de teatre dóna per fer moltes amistats i Gas ofereix la possibilitat de conèixer els seus companys de viatge literaris i musicals; fragments de textos teatrals, poemes i cançons amb qui manté una particular relació d’afecte.

Els dies 23, 24 i 25 de febrer i 2, 3 i 4 de març, l’actriu i cantant Elisa Crehuet interpreta “No sóc corista, sóc una artista”, un concert dramatitzat de repertori variat de cançons cuplets i òpera embolcallades de petits monòlegs.

Les artistes Elisa i Clara (paper de Clara Ferrer, actriu i pianista) han de cobrir l’espectacle de l’estrella degut a l’absència d’aquesta. Els records de l’Elisa a l’escenari com a corista ens faran descobrir el seu passat malaltís i obsessiu.

Afegim per últim com a darrera incorporació del 8 al 10 de febrer “Cos Meu Recorda”. Paul Berrondo a la veu i Jordi Busquets a la guitarra, interpretaran poemes íntims de Konstandinios Kavafis. En Paul i en Jordi ens fan la seva especial versió, que surt de l’admiració pel poeta afegint petits detalls de música i cançons que els inspira cada un dels poemes que llegeixen.

Un teatre diferent al carrer de la Gleva 
El Teatre de la Gleva és un espai perquè artistes joves i grans, consolidats o no tant, puguin anar-hi a crear, a fer coses diferents, a mostrar aquell espectacle que fa temps que els ronda pel cap i no han tingut l’oportunitat de fer.

Situat al Carrer de la Gleva 19, ben aprop de la pl. Molina, al barri de Gràcia-Sant Gervasi, el Teatre de la Gleva és un edifici de principis del segle XX ubicat al cor del barri del Farró de Barcelona. Utilitzat prèviament com a estudi de fotografia, taller d’arts gràfiques i plató de televisió, a l’origen va acollir les carboneres dels veïns de l’entorn. És un espai rehabilitat on les carboneres s’han transformat en armaris de focus i telons i els tallers en sala d’espectacles per a un centenar d’espectadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s