Bones raons per demanar, i oferir, massatges eròtics

El massatge eròtic no té perquè precedir res. És una pràctica en sí mateixa, és una manera de comunicar-se amb una altra persona, una manera que pot arribar a ser molt profunda. L’objectiu últim de la sexualitat no és la penetració i l’orgasme.

Aquestes són algunes de les coses que ens hauríem de preguntar quan parlem de massatge eròtic.

Què és el millor del massatge eròtic?
Que pots combinar el millor del massatge i el millor de l’erotisme. Són dues coses que si bé no ens surten innates, les podem aprendre. Hi ha tècniques per aprendre a fer bons massatges i també tècniques per millorar l’erotisme. Com a la vida, hi ha persones a qui no els costa fer un massatge i poden gaudir més donant-lo que rebent-lo. I n’hi ha que supuren eròtica per cada porus de la pell. Si no és el teu cas, i tampoc et ve de gust créixer en aquest sentit, no passa res, segur que ets molt bo o bona en d’altres aspectes, concentra’t-hi! Hem vingut a ser feliços/es, no ens distraguem.

 Què no pot faltar en un massatge eròtic?
No poden faltar les ganes. De veritat. Si no en tens ganes, si no ho desitges, no ho facis. Tant se val com en sigui de sensual aquella escena de la pel·lícula o les vegades que la teva parella t’ho demani. L’ingredient principal és el desig, i aquest és un ingredient molt preuat a la cuina de l’amor.

Per què li hauria de fer un massatge eròtic a la meva parella?
No hi ha cap obligació. Si ho fas és per conèixer-vos més, per recórrer aquells indrets del seu cos que havies oblidat, per aturar-se un moment d’aquest ritme frenètic que portem, perquè les carícies us transporten a mons millors, perquè t’agrada experimentar amb textures i olors, perquè tocar és conferir sentit a l’altre, és dir-li, et sento, et reconec, m’agrades, m’agrado quan estic amb tu.

Et faré un massatge perquè després potser passen més coses o potser no, perquè sé que t’agrada molt i em fa sentir bé regalar-te el meu temps i emplenar-te el cos d’oli, perquè és la primera vegada que estem junts d’aquesta manera o perquè portem molts mesos sense temps per a nosaltres.

És un bon preliminar, oi?
No m’agrada gens aquesta paraula. Un preliminar de què? El massatge eròtic no té perquè precedir res. És una pràctica en sí mateixa, és una manera de comunicar-se amb una altra persona, una manera que pot arribar a ser molt profunda. L’objectiu últim de la sexualitat no és la penetració i l’orgasme. Si sorgeixen, endavant, però gaudir del massatge i ja està, també està bé.

Abans de tocar, toquem-nos! Resseguim el nostre cos quan ens dutxem, posem-nos una crema o oli que ens agradi i tornem a connectar amb la nostra pell, perquè és l’òrgan sexual més gran que tenim! Està ple de terminacions nervioses que ens transporten a un altre univers. I després, fem lliscar les nostres mans en un altre cos, preguntem si hi ha alguna zona prohibida, parem si notem que la persona està incòmoda, seguim si sentim que la seva respiració s’accelera o gemega.

Si és eròtic és genital?
En principi el massatge eròtic no contempla tocar els genitals, és una manera de dirigir l’eròtica cap a d’altres zones menys explorades. I per què es diu eròtic? Perquè l’eròtica la poses tu, amb l’ambient que crees, la roba que portes, les espelmes que il·luminen l’habitació, la música que sona… Però tot això només és un escenari possible, l’eròtica ve de dins, del desig que tens. Pots muntar una cambra de luxe però si no sents que vols aquell massatge, serà tot molt bonic però poc plaent. En canvi, en una sala de cinema, amb gent al darrere que no para de menjar crispetes, la teva parella comença a acariciar-te la cama, cada vegada amb més intensitat, i tu et vas desfent mentre ja has perdut el fil de la pel·lícula…

Una tènue carícia de la persona que t’agrada es pot convertir en celestial i és igual el lloc, és allò que necessitaves, és allò que et fa sentir connectat, connectada a la vida, és aquell sentiment que desitges que no s’acabi mai, que creies perdut però que en un moment de complicitat pot tornar a ser com el del primer dia…

 

Laia Pajuelo Sans
Formadora de Sex Academy Barcelona

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s