Rebaixes, una ocasió perfecta per anar còmoda

_DSC0143

Les rebaixes són aquella època de l’any en què no deixem de mirar les botigues, tot pensant en les peces que hem de reposar al nostre armari i prenent nota de tot el que volem. Si sou de les meves i us agraden les compres sou al lloc perfecte. Què em poso per estar maca, i còmoda, mentre vaig de compres?

Acabareu carregades de bosses, acalorades de tant entrar i sortir de les botigues i fartes de treure posar peces de robes. Per no parlar de la bossa. Anar de compres és bonic però té un peatge considerable. Per això, avui us porto unes propostes per anar còmodes i aguantar el màxim possible a les vostres botigues preferides, sense perdre mai el glamour.

Roba lleugera
La meva norma, durant aquests dies, és no emprovar-me res. Prohibit! Però si preferiu evitar-vos canvis i viatges amunt i avall us recomano que us emporteu un abric encoixinat, lleuger. Són molt còmodes, bàsics, estan de moda i abriguen molt.

El més important: una bossa o molt petita que no pesi gens, o una shopping bag, que tampoc pesa gens i la pots omplir amb les compres. El calçat que sigui còmode, fàcil de posar i treure. Els peus descansats són la base de qualsevol dia de compres.

Si podeu evitar portar gorra i bufanda, millor, és un trasto menys que aguantar en el moment d’estrès.

_DSC0628

Jersei gruixut i pantalons de tir
Un jersei gruixut és la millor opció. Evitem portar capes, com a molt una samarreta bàsica sota l’abric per no passar fred. Si us agraden els colls alts millor encara perquè us estalviareu la bufanda.

Pantalons perfectes? Sí que existeixen! El meu requisit, que tinguin tir alt. Em puc ajupir, puc portar el jersei que em vingui de gust, sense pensar en res més que en allò que estic fent. Aquesta temporada estan molt de moda els quadres, que queden genial amb esportives. Una altra opció és un texà cigarret, elàstic o uns pantalons Mom fit. Són molt fàcils de combinar i et permeten tenir bona mobilitat.

_DSC0530

Quant al calçat, el millor són unes esportives, però unes botes amb pèl per dins o un botí, et permetrà anar maca i caminar, o esperar a les cues durant hores.

Finalment, m’agradaria parlar-vos del cabell. Portar un semirecollit o una cua. És molt pràctic.

I vosaltres? Què us poseu per anar de compres?

Gema Ruíz Utiel
@gemaruizutiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s