Tendències, by @carlapagespetit

Carla Pagespetit selecciona 4 tendències que hauríem de conèixer bé si ens considerem trendy. Si en voleu més trobareu la Carla a Instagram: @carlapagespetit

Gelats amb nitrogen
Aquesta tardor –encara que pugui semblar una contradicció-, s’ha inaugurat en ple barri del Born la primera gelateria que utilitza nitrogen líquid. L’empresa aplica la mateixa tècnica, popularitzada per Ferran Adrià i emprada pels restaurants més famosos del món, per refredar els gelats: esculls els gustos que t’agraden més i esperes que es faci la màgia. Sí, allà mateix, davant teu i en temps real. I per si encara no n’hi hagués prou, tots els ingredients que utilitzen son naturals, combinats en una carta que canvia cada setmana. Ha nascut una forma diferent de menjar gelat.

Gelat nitrogen

Barcelona és tendència
Quan arriba el més de desembre les xarxes socials i altres plataformes comencen a publicar les seves dades i rankings, i Instagram, – com no- també. L’Or per Nova York, plata per Moscú i bronze per Londres. Aquest es el podi de les ciutats més instagramejades d’aquest 2017. La nostra Barcelona s’emporta el número 10 –tenint en compte que en el nostre planeta hi ha un total de 1.961.969 ciutats, no està gens malament- I es que Barcelona captiva tots els flash –siguis turista o no- per la seva arquitectura, clima, cultura, gastronomia i molt més.

Barcelona

Addicció als forats a les orelles
La tardor va començar amb el daith, i contínua amb l’industrial. No, no m’estic inventant paraules, sinó que son els noms dels dos piercings més famosos d’aquesta temporada. Fins i tot la marca de joies Aristocrazy ha tret una col·lecció especial on hi ha algunes peces especials per a l’orella (en forma de gota i precioses, per cert). La mateix firma va convidar Blanca Suárez i Laura Escanes a fer-se un forat a la orella a la seva botiga i compartir-ho a Instagram. Quin ha estat el resultat? Que ara tothom vol un piercing com aquest.

piercing

Moda Ikea
A finals d’abril d’aquest 2017 la firma espanyola Balenciaga revolucionava Internet –i el món en general- presentant una bossa de mà totalment inspirada en la conegudíssima d’Ikea. Mig any més tard Zara penja als seus prestatges una nova versió. Sí, aquell tros de plàstic de color blau que veus a qualsevol línia de TMB transportant uns llençols, una làmpada o uns coixins nous. Ara el pots trobar per 0,50€ a la multinacional sueca de mobles impossibles, per 1.700€ sobre una passarel·la o per 39,99€ a Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, o a l’Illa Diagonal –per mencionar-ne només alguns.

balenciaga-ikea-bag-fashion-industry-opinions-01

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s