Tendències que sobreviuran al 2017

El 2017 el podríem resumir com un any ple de flamingos. Sens dubte, si una fotografia s’ha repetit a Instagram, ha estat la d’un flotador en forma de flamenc a l’aigua i amb algú a sobre gaudint d’unes bones vacances. I sí, em declaro culpable també. Una altre imatge molt recorrent a les xarxes ha estat la d’un bon esmorzar o una amanida amb l’alvocat com a ingredient principal, que ha aconseguit passar per davant de la pinya. Dos símbols clars de la vida sana que hem intentat portar. El 2017 se’n va però ens ha marcat tant en algunes tendències que no ens hem d’estranyar si les repetim el 2018.

Moda amb missatge
Vam començar l’any arrossegant les tendències del 2017 però de seguida van arribar les camises i la moda ens va ensenyar que tenien moltíssimes possibilitats. Una camisa multi-usos que ens hem posat fins i tot com a faldilla. En arribar l’estiu les samarretes amb missatges van arribar al seu màxim exponent -per no dir ja les que tenien missatges feministes. La roba parlava, literalment, per si sola.

@mitacondequitaypon (6)
Raquel Rodríguez @mitacondequitaypon

Estil quimono
Les arracades XL, els mocassins sense taló i les peces de roba inspirades en els quimonos han estat revolucionaris també. Yves Saint Laurent, John Galliano o Jean Paul Gaultier ja havien tirat d’aquesta peça de roba per crear les seves col·leccions, però el vestit oriental ha arribar ha arribat al cim de la moda aquesta temporada. Ja sigui en forma de vestit, brusa, pantalons o faldilla, l’estil quimono ha regnat en totes les botigues de Barcelona i, com no, en tots els carrers.

@mitacondequitaypon (1)
Raquel Rodríguez @mitacondequitaypon

Vermell i Gal·les
Amb l’arribada del fred també arriben noves tendències. Aquesta tardor ens ha portat un color i un estampat: el vermell i el príncep de Gal·les. Els looks d’oficina s’han transportat a tots els altres espais: línies fines sobre un teixit gris que aporten un toc de sofisticació i que, si a més a més ho combinem amb el vermell, aconseguim trencar la rigorositat de l’outfit donant-li un punt de color. I si el vermell el posem també a les sabates? Les botigues se’ns han omplert de botes altes d’aquest color.

@mitacondequitaypon (3)
Raquel Rodríguez @mitacondequitaypon

Siguem sincers, començava aquest mateix article dient que no ens hem d’estranyar si veiem alguna d’aquestes tendències repetides, però n’hi ha una que crec que hauria de quedar definitivament enterrada en quant sonin les 12 campanades: “Des-pa-cito. Quiero respirar tu cuello despacito, deja que te diga cosas al oído, para que te acuerdes si no estás conmigo”.

CARLA PAGESPETIT
@carlapagespetit
Fotos: Raquel Rodríguez @mitacondequitaypon

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s